A fény hercegnője 17-21. rész tartalma

ˆhirdetés

A fény hercegnője 17-21. rész tartalma

 

 

2021.05.03., Hétfő 14:25 - 17. rész

Kang In Woo rájön Hvai titkára, miszerint ő Jeongmyeong hercegnő. Az özvegy királyné ellen fordul a királyi udvar, mivel árulónak hiszik, de valójában a királynét csapdába csalták. Gwanghae király meglátogatja Inmok királynét a fogdában, ahol heves vita után a királyné elárulja, a lányáé volt az elveszett karkötő. Hvai arra kéri Hong tanácsost, hogy hozzon neki női ruhát, amiben aztán a király színe elé lép...

2021.05.04., Kedd 14:25 - 18. rész

Hvai felfedi magát Gwanghae király előtt, hogy ő, a rég halottnak hitt Jeongmyeong hercegnő. Jeongmyeong arra kéri a királyt, kegyelmezzen édesanyja életének, alkut ajánl neki. Megkezdődik a tanácskozás Inmok királynéról. A király a tanács számára megdöbbentő döntést hoz. A királyné is megtudja, hogy lánya életben van, a hercegnővel sírva borulnak egymás nyakába. Heo Gyun a királyné ellen fordul, amit Jeongmyeong közöl a királlyal. Jeongmyeong-ot támadás éri, de Hong tanácsos közbelép...

2021.05.05., Szerda 14:25 - 19. rész

Hvai-t támadás éri, de Hong tanácsos közbelép és megsebesül. A király megkérdőjelezi Hong tanácsos hűségét, amint meglátja Hong-nál a Hvai-nak szánt karkötőt. Újabb árulás történik az udvarban. A jelek arra utalnak, Heo Gyun felel a hirdetményekért és a vörös vízért. Heo Gyun a városban a lőporraktár robbantására készül, ahogy a király visszatér. A városban pánik tőr ki.

2021.05.06., Csütörtök 14:25 - 20. rész

Hvai megállította a robbanást, ezzel megmentve a tüzérséget és a királyt is. Az árulók elfogását rendelik el, az utakat és a kapukat bezárják. Heo Gyun menekülni próbál társaival, de csapdát állítanak nekik és elfogják őket. A király elrendeli a kivégzését. Hvai-t megpróbálják megmérgezni.

2021.05.07., Péntek 14:25 - 21. rész

Hvai kérdőre vonja a királyt, miért kellett ennek a sok szörnyűségnek megtörténnie. A király a jóslattal válaszol. A tüzérségi hivatalban megindulnak a pletykák Hvai-ról. Hong tanácsos arra kéri Hvai-t, kössön fegyverszünetet a királlyal és elmondja neki, mit érez iránta. Gwanghae király a fény ceremóniáján felfedi, hogy a hercegnő életben van. Jeongmyeong hercegnő arra kéri a királyt, maradhasson a tüzérségi hivatalban.