A fény hercegnője 22-26. rész tartalma

ˆhirdetés

A fény hercegnője 22-26. rész tartalma

 

 

2021.05.10., Hétfő 14:25 - 22. rész

A palota előtt megjelenik Neungyang herceg mindenki legnagyobb meglepetésére. A tüzérségnél meg kell fékezni a pánikot, amit a háború keltett. A királyi tanácson elhangzik, hogy mindenképp támogatni kell a Ming dinasztiát, vagy veszélybe kerül Csoszon. Kim Gae Shi segítséget ajánl Kang In Woo-nak. Jeongmyeong visszaadja In Woo-nak a tőle kapott karkötőt, mert úgy dönt, a király mellé áll. Jeongmyeong hercegnő és Hong tanácsos Idachi-tól kér segítséget Csoszon sorsát illetően.

2021.05.11., Kedd 14:25 - 23. rész

Neungyang hercegnek sikerül elérnie, hogy találkozzon a királlyal. A városban eluralkodik a pánik, félnek, hogy a mingek bármikor támadhatnak. Neungyang herceg és követői fellázadnak. Jeongmyeong hercegnő elhatározza, hogy részt vesz a háborúban, mint kénműves a többi hivatali dolgozóval együtt. Közli édesanyjával, Inmok királynéval és Hong tanácsossal is, akik ellenzik az ötletet. Kang In Woo felkeresi Kim Gae Shi-t...

2021.05.12., Szerda 14:25 - 24. rész

In Woo segítségét kér Gae Shi-től, mert maga mellett akarja tudni a hercegnőt. Hong tanácsos ígéretet tesz a királynál, hogy szeretni fogja és megvédi a hercegnőt. In Woo megfenyegeti a tanácsost, hogy elpusztítja a királyát és el veszi tőle a hercegnőt is. A király harcba küldi a tüzérségi hivatal embereit, Jeongmyeong hercegnő is velük tart. A haditerven ledöbbennek a csoszoniak, a frontvonalba akarják küldeni katonáikat, vagyis a mingek pajzsként akarják használni őket, holott ez nem is az ő háborújuk. A király parancsára a csoszoni haderőnek vissza kell vonulnia.

2021.05.13., Csütörtök 14:25 - 25. rész

A hercegnő nem akar visszavonulni a frontvonalról, a megoldást keresi. Hong tanácsos elmondja tervét In Woo-nak, amely a király védelméről szól. Neungyang herceg továbbra is meg akar szabadulni a királytól, ő akar a helyébe lépni. Gwanghae király úgy érzi, háború készülődik a korona megszerzéséért. Megkezdődik a csata a mingek és a csinek között, ahol a csoszoni tüzérség győzelmet arat...

2021.05.14., Péntek 14:25 - 26. rész

A mingek elvesztették a háborút, ha így folytatódik, a Ming birodalom összeomlik. A tüzérség emberei visszatérnek Csoszonba Jeongmyeong hercegnővel, azonban Hong tanácsos nem tart velük. A hercegnő hiszi, hogy Hong életben van és egyszer hazatér. Neungyang herceg és a miniszter felkelést terveznek a király ellen, hogy a hercegé legyen a korona. Neungyang herceg ünnepélyt tart Inmok királyné születésnapja alkalmából, azonban nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. In Woo elmondja a hercegnőnek, mit érez iránta.