Az ígéret 1. évad, 78-82. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 78-82. rész tartalma

 

 

2021.04.26., Hétfő 12:00 - 1. évad, 78. rész

Cemre eldönti, hogy feltárja az érzéseit Emirnek. Úgy gondolja, ha bevallja neki, hogy szerelmes belé, a férfi őt fogja választani Reyhan helyett. Yonca igyekszik lebeszélni erről, de hiába. Ám amikor a lány felkeresi Emirt, hogy szerelmet valljon neki, a férfi nem hallgatja meg. Ettől pedig Cemre teljesen kiborul. Ismet megjelenik a Tarhun háznál, és Emir szembesül azzal, hogy Ismet nő.

2021.04.27., Kedd 12:00 - 1. évad, 79. rész

Emir segít Reyhannak a festésben, ám el kell mennie munkaügyben, de előtte még elmondja Reyhannak, hogy négykor várja őt a parton. Cavidan bezárja Zeynepet a WC-be, és Reyhan engedi ki, amikor hazaérkezik. Cavidan hírt kap a könyvelőjétől, hogy kiveheti az osztalékát, és mivel Hikmet ráparancsolt, hogy hozza vissza a brosst, felhívja Refiket, hogy elmegy érte. Reyhan kihallgatja a beszélgetés végét, és azt hiszi, Cavidan vissza akarja vinni Zeynepet a mostoha anyjához.

2021.04.28., Szerda 12:00 - 1. évad, 80. rész

Miközben Cavidant és Reyhant fogva tartják, Reyhan reménykedik, hogy Emir meghallgatja az üzenetet, és eljön értük. Cavidan elmondja Reyhannak, hogy azért fordult uzsorásokhoz, mert pénzt akart adományozni Süheyla társaságának. Egy nincstelen családba született, de végül feláldozta őket azért, hogy találkozzon Hikmettel és a felesége legyen. A társaság pedig azért ilyen fontos neki, mert ha felvennék, talán elfelejthetné a múltját. Kemal megtudja Mehmettől, hogy Talaznak igen hosszú a bűnlistája, és Leyla valószínűleg nem is az ő lánya.

2021.04.29., Csütörtök 12:00 - 1. évad, 81. rész

Emir megtalálja, hol tartják fogva Cavidant és Reyhant, és sikerül megmentenie őket, mielőtt kivégeznék őket. Talaz elmegy Leyláért, ám Kemal nem engedi, hogy elvigye. A szemére hányja, hogy Leyla nem is az ő lánya. Ekkor megérkeznek a rendőrök, és elviszik Talazt, mert valaki feljelentette. Leyla utána akar menni, ezért Kemal elviszi. Hikmet iszonyúan dühös Cavidanra, és ezért megparancsolja neki, hogy írja a nevére a cég részvényeit, továbbá letiltja a bankkártyáit.

2021.04.30., Péntek 12:00 - 1. évad, 82. rész

A Ramadán kezdetét veszi. Hikmet örömmel ülteti az asztala köré a családját, hogy a viszontagságos napok után végre nyugalomban ünnepeljenek. Emir szeretne visszajelzést kapni Reyhantól az érzéseit illetően, de sehogy sem talál alkalmat, hogy beszéljen a feleségével. Rendre megzavarják őket, vagy Reyhan elsiet. Mígnem kihallgatja egy beszélgetésüket Cavidannal, melyből arra következtet, hogy Reyhan nem szereti és nem is akar tőle többet.