Az ígéret 1. évad, 83-87. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 83-87. rész tartalma

 

 

2021.05.03., Hétfő 11:55 - 1. évad, 83. rész

Melike elmondja Reyhannak, hogy Suna lemondta az időpontját az orvosnál, ezért Reyhan felhívja a doktornőt, és megígéri Sunának, hogy elmegy vele. Leyla hiába kéri Kemalt, hogy engedje ki, ő hajthatatlan marad, mivel Leyla továbbra is ki akarja hozni Talazt a börtönből. Hatice áthívja vacsorára Emirt és Reyhant. Zeynep megvédi Nigart Hikmet előtt, ezért Nigar egy kicsit megenyhül Zeynep iránt. Reyhan épp indulni készül az orvoshoz, de tintás lesz a keze, ezért leveszi a gyűrűjét, hogy lemossa a tintát. Nigar meglátja a gyűrűt, és felpróbálja, de nem tudja levenni, ezért inkább kimenekül.

2021.05.04., Kedd 12:35 - 1. évad, 84. rész

Suna továbbra sem akarja a kezelést, de az orvosa megkéri Reyhant, hogy próbálja meg motiválni őt. Emir otthon meglátja, hogy Reyhan a gyűrűje nélkül ment el, ezért csalódott és dühös lesz. Kemal nem hajlandó kihozni Talazt a börtönből, ezért Leyla összetör egy poharat a fején, és megígéri neki, hogy ez még csak a kezdet. Később Kemal nem tudja bekapcsolni a laptopját, mert Leyla megbuherálta. Leyla csak akkor hajlandó megjavítani, ha Kemal megteszi, amit kér.

2021.05.05., Szerda 12:35 - 1. évad, 85. rész

Reyhan megpróbálja ösztönözni Sunát, hogy ne adja a fel a reményt, és ő is akarja a gyógyulását, amiből óriási vita kerekedik a két nő között. Ezután Suna búcsúlevelet ír, és elmegy otthonról. Emir Reyhant okolja, amiért megbántotta, és elüldözte a húgát. Majd a család a vezérletével keresni kezdi a lányt. Cavidan kétségbeesik, Cemre viszont titkon örül, mert tudja, ha Sunának baja esik, azt Emir sosem bocsátja meg Reyhannak. Kemal elvállalja Talaz védelmét, de azzal a feltétellel, hiogyha a férfit felmentik, örökre eltűnik az életükből, és Leylát sem használja ki többé.

2021.05.06., Csütörtök 12:35 - 1. évad, 86. rész

A család továbbra is keresi Sunát. A lány a parkban találkozik Tacival, akinek a hatására úgy dönt, mégis inkább hazamegy. Mindenki megkönnyebbül. Egyedül Reyhannak van lelkifurdalása. Magát okolja Suna eltűnéséért, és mert Emir is neheztel rá, fél a következményektől. Cemre azonban egyre inkább reménykedik a sikerében, miután meggyőződése, hogy Emir nem fogja megbocsátani Reyhannak, hogy ilyen helyzetet idézett elő. Suna döbbenten megállapítja, hogy meg tudja mozdítani a lábát.

2021.05.07., Péntek 12:35 - 1. évad, 87. rész

Miután Emir megtudja Melikétől, hogy Reyhan is Cemre kocsijában volt, azonnal a kórházba indul. Yonca elmondja neki, hogy Cemre túl fogja élni a balesetet, ám Reyhanról nem tud semmit. Emirt egy másik kórházba irányítják, ahová szintén vittek sebesülteket a balesetből. Ám ott sem tudnak semmit Reyhanról, viszont a rendőrségtől felhívják Emirt, mert megtalálták Reyhan összeégett táskáját Cemre autójában.