Az ígéret 1. évad, 88-92. rész tartalma

ˆhirdetés

Az ígéret 1. évad, 88-92. rész tartalma

 

 

2021.05.10., Hétfő 12:20 - 1. évad, 88. rész

Leyla meglátogatja az apját a kórházban, és Talaz azt hazudja neki, hogy Kemal akarta megöletni őt. Leyla nem hiszi el, beszél Kemallal, de Kemal hozza a szokásos formáját, és megbántja Leylát, aki ezután már hajlik arra, hogy higgyen az apjának. Emir hazamegy, és meglátja Reyhant az udvaron. Annyira megörül neki, hogy gyakorlatilag szerelmet vall. Később Zafer arra biztatja, hogy tényleg tegye meg. Suna megmutatja a családnak, hogy tudja mozgatni a lábujjait. Emir beszélni akar Reyhannal, de ő finoman lerázza.

2021.05.11., Kedd 12:20 - 1. évad, 89. rész

Reyhannak végül sikerül elkerülnie, hogy beszélnie kelljen Emirrel. Yonca felhívja Emirt, és elmondja neki, hogy Cemre magához tért. Reyhan el akar menni Emirrel másnap Cemréhez. Kemal megtudja, hogy Talaz benne volt egy rablásban, és megkéri Mehmetet, hogy tudjon meg minden részletet erről. Yonca beszél Cemrével, és kiderül, hogy nem emlékszik Reyhanra. Úgy tűnik, hogy az utóbbi néhány hónap kiesett Cemre emlékezetéből. Cavidan, Emir és Reyhan meglátogatják Cemrét. Cavidan azt gyanítja, hogy Cemre csak megjátssza, hogy nem emlékszik Reyhanra. Otthon Emir végre elmondja, Reyhannak, hogy megváltozott, és mostantól minden másképp lesz, de Reyhan nem hisz neki.

2021.05.12., Szerda 12:20 - 1. évad, 90. rész

Kemal azt hiszi, Leylának köze van a feljelentéshez, de Leyla tagadja. Kemal elmegy a rendőrökkel. Cemre behívja Emirt a kórházba, és Cavidan is vele megy. Amikor Emir telefonál, Cavidan egy ártatlannak tűnő kérdéssel kihúzza Cemréből, hogy emlékszik még az utóbbi néhány hónapra is. Kemal az ügyvédjétől megtudja, hogy az illető, aki leszúrta Talazt a börtönben, azt vallja, hogy Kemal fizette le. Reyhan sírás közben véletlenül összetöri a bekeretezett esküvői fotót, és attól tart, Emir azt fogja hinni, direkt tette. Talazt hazaengedik a kórházból. Felhívja egy barátja, és elmondja neki, hogy Kemal a rablás körül szaglászik.

2021.05.13., Csütörtök 12:20 - 1. évad, 91. rész

Cavidan elmondja Reyhannak, hogy Cemre megpróbálja elcsábítani tőle Emirt, és csak kihasználja, hogy Emirnek bűntudata van a baleset miatt. Kemalt kiengedik, mert Talaz visszavonta a vallomását. Később beszél Mehmettel, és megtudja, hogy talált bizonyítékokat Talaz ellen. Mehmet továbbá említ egy nevet, Hamdi Karát. Emir hazamegy, és elmondja Reyhannak, hogy rájött, már csak azt akarja, hogy Reyhan boldog legyen. Felajánlja, hogy ha Reyhan azt akarja, akkor legyenek csak barátok. Cemre felhívja Emirt, és elhívja pecázni. Megegyeznek, hogy másnap el is mennek.

2021.05.14., Péntek 12:00 - 1. évad, 92. rész

Cemre reggel átmegy Emirhez, hogy elmenjenek pecázni. Reyhan nem akar velük tartani, mert Emir nem kérdezte meg tőle, hogy akar-e menni. Cavidan elmondja Reyhannak, hogy szerinte Cemrének nincs emlékezetkiesése. Suna ráveszi Reyhant, hogy mégis menjen velük, ám amikor Reyhan kiért a kocsihoz, azt látja, hogy Emir átöleli Cemrét. Nem tudja, hogy Cemre sírást színlelt azért, hogy Emir átölelje. Talaz elmegy Kemalhoz, hogy bocsánatot kérjen tőle, de Kemal nem dől be neki. Leyla haragszik, amiért Kemal nem bocsátott meg az apjának. Később Kemal megtudja, hogy Talaz fizette le azt az illetőt, aki megkéselte a börtönben.