Tiltott gyümölcs 1. évad, 75-79. rész tartalma

ˆhirdetés

Tiltott gyümölcs 1. évad, 75-79. rész tartalma

 

 

2021.06.07., Hétfő 21:00 - 1. évad, 75. rész

Zeynep úgy dönt elmegy Alihan házába, hogy összecsomagoljon, és elbúcsúzzon Nezaket asszonytól. Yildiz-en úrrá lesz a féltékenység, mikor meglátja Zehra-t és Kemal-t az étteremben. Zerrin vigasztalhatatlan a történtek után, Zeynep látogatást tesz nála a kórházban. Ender megpróbálja rendezni kapcsolatát fiával, Erim-mel. Alihan ledöbben, mikor szembesül vele, hogy átalakult az otthona. Caner és Emir szorult helyzetbe kerülnek, ezért úgy döntenek, hogy összeköltöznek. Ender javaslatára nyilvánosan jelennek meg Alihan-nal egy étteremben.

2021.06.08., Kedd 21:00 - 1. évad, 76. rész

Alihan és Ender vacsorája közben váratlan személyek tűnnek fel az étteremben. Zeynep Gülsüm-től értesül arról, hogy új szomszédok költöztek a házba, ahol él. Alihan, Ender és Halit a cég ügyével kapcsolatos megbeszélésen vesznek részt, azonban a dolgok nem várt fordulatot vesznek, mikor Halit bejelentést tesz. Zehra Kemal-lal osztja meg aggályait. Zerrin ajánlatot tesz Zeynep-nek.

2021.06.09., Szerda 21:00 - 1. évad, 77. rész

Zeynep új irodát kap, Halit épp látogatást tesz nála, mikor váratlan hívása érkezik. Zerrin összezavarodik, miután Alihan megosztotta vele súlyos titkát. Ender megtudja, hogy Caner Zeynep közelébe költözött. Hakan rábírja Alihan-t, hogy gratuláljon Zeynep-nek. Erim búslakodik, ezért barátja új társasággal ismerteti meg. Zeynep konfliktusba keveredik, mikor Zerrin javaslatára ellátogat egy autókereskedésbe. Irem, Yildiz és Zeynep komoly elhatározásra jutnak.

2021.06.10., Csütörtök 21:00 - 1. évad, 78. rész

Irem, Zeynep és Yildiz közös estjükön úgy döntenek, hogy telefonjaikat figyelmen kívül hagyják. Halit türelmetlenül próbálja őket elérni. Ender látogatást tesz Caner és Emir új otthonában. Az autókereskedő, Dündar úgy dönt, hogy a cég előtt kér bocsánatot Zeynep-től, aminek Alihan is szemtanúja lesz. Erim áthívja otthonukba új barátait. Ender Zeynep előtt ad interjút új kapcsolatáról Alihan-nal.

2021.06.11., Péntek 21:00 - 1. évad, 79. rész

Caner és Emir kitalálják, hogy meglepik Zeynep-et, azonban eközben egy váratlan személy is látogatást tesz a házánál. Yildiz összetűzésbe keveredik Halit-tal, miután elküldte otthonukból Erm barátait. Zeynep kétségbeesetten keresi házikedvencét. Yildiz a vita után úgy dönt, hogy elutazik, amiről Kemal is értesül. Erim új barátai reggeli közben tesznek látogatást az Argun házban. Ender kutatni kezd alihan után, hogy kiderítse mi állhat Halit és közte lévő konfliktus hátterében.