Derült égből apa 25-29. rész tartalma

Derült égből apa 25-29. rész tartalma

 

 

2021.06.07., Hétfő 14:35 - 25. rész

A Kapitány Úrsulához költözik. Masha próbál összebarátkozni a Paz testvérekkel és kiderül, hogy a Kapitány az édesapja. Juan Di dühös az anyjára, amiért nem mondta el neki a múltját. Hugo megkéri Camilát, hogy legyen a barátnője, Nico ugyanezt teszi Victoriával.

2021.06.08., Kedd 14:35 - 26. rész

A Kapitányt reménnyel tölti el, hogy szerelmétől levelet kapott, de ez csak Masha mesterkedése. Masha megtalálja a Paz testvérek nagymamáját, aki egy svájci kórházban fekszik kómában. Ileana nem hagyja, hogy a Kardhal elvegye tőle a fiát. Gabi és Juve próbálják felrázni a kapcsolatukat. Elérkezik a tárgyalás napja. Nico ismerősei kiállnak a férfi mellett, azonban ez sem győzi meg a bírónőt, Alexa nem térhet vissza a családjához.

2021.06.09., Szerda 14:35 - 27. rész

Alondra nagymama felébred a kómából és Nicolas rögtön elmondja neki, hogy mi történik az unokáival. Samuel ellopja a Kapitány kitüntetéseit és megveszi belőle az órát a nagymamájának. Úrsula bevallja a Kapitánynak, hogy szerelmes belé. A nevelőintézetben az egyik lánynak kisbabája születik, Victoria segít neki és eldönti, hogy örökbefogadja. Nico szerint csak a nagymama segíthet a lányoknak, hogy együtt maradjanak.

2021.06.10., Csütörtök 14:35 - 28. rész

Nico nem örül, hogy Victoria örökbe akar fogadni egy babát, mikor a lányok ügye sincs még megoldva. Masha ismét el akarja csábítani Nicolas-t, hogy Victoriának rosszat tegyen. Alexa úgy dönt, hogy neveletlenül fog viselkedni, hogy ne fogadják örökbe. Rodrigo és Hugo között egyre jobb a kapcsolat. Alondra nagyi megérkezik Mexikóba.

2021.06.11., Péntek 14:35 - 29. rész

Kiderül, hogy Masha rossz színben tüntette fel Nico-t és Victoriát Alondra nagyi előtt. Juan Di és Ileana hazaköltöznek, Alondra pedig Victoriához költözik. Camila és Hugo hivatalosan is összejönnek. Juve megcsókolja Ileánát és lebuknak Gabi előtt. A Kardhal Samuel segítségével lebuktatja Nico-t Victoria előtt, hogy csókolózott Mashával. A gyerekek bemutatják a színdarabot.