A csodadoktor 122-126. rész tartalma

ˆhirdetés

A csodadoktor 122-126. rész tartalma

 

 

2021.05.31., Hétfő 20:15 - 2. évad, 37. rész (122. epizód)

Doruk épp a telefonját keresi, mikor figyelmes lesz Szeviláj szobájából kiszűrődő zajra. Ferman és Beliz között egyre nagyobb feszültség kerekedik. Adil doktor elbeszélgetésre hívja Ali-t az irodájába. Ferda nehezen viseli, hogy megválasztása óta úgy érzi, hogy nem kedvelt személy lett az osztályon, ezért egy kockázatos műtét mellett dönt.

2021.06.01., Kedd 20:15 - 2. évad, 38. rész (123. epizód)

Ferda Ali segítségét kéri mikor komplikáció lép fel Szeviláj műtétje során. Eközben Ferman doktor operációja közben is segédkeznie kell. Nazli vigasztalhatatlan, ezért Adzselia úgy dönt, hogy elmondja neki, amit megtudott Ali-ról. Beliz tájékoztatja Ferman-t a várható következményekről Leyla gyámsági ügyében. Tanju-nak újabb váratlan kihívással kell szembenéznie a kórház igazgatójaként. Nazli végső kétségbeesésében felkeresi Ali-t.

2021.06.02., Szerda 20:15 - 2. évad, 39. rész (124. epizód)

A kórházban mindenki arról beszél, hogy az intézmény rossz hírnevét keltik. Ferman doktor Ali-t keresi, mikor értesül róla, hogy váratlanul szabadnapot kért magának. Tanju új esettel bízza meg Nazli-t és Demir-t. Ali ájult állapotban találja szomszédját a lépcsőházukban. Doruk próbál falazni neki, azonban mikor megtudja, hogy mi a késésének oka, tévesen adja tovább az információt, aminek Demir is fültanúja lesz.

2021.06.03., Csütörtök 20:15 - 2. évad, 40. rész (125. epizód)

Tanju-ra egyre nagyobb nyomás nehezedik a kórház ellen indult lejárató kampány miatt. Ferman doktor dühös Ali-ra, amiért nem érkezett meg időben a műtétre. Beliz megbízást kap Tanju-tól, hogy bírja rá Ferman-t egy fontos műtétre. Adzselia és Gülin épp Ali késésnek okáról beszélgetnek, amikor kiderül, hogy más is fültanúja a pletykának. Ali őszintén vall érzelmeiről Nazli-nak. A kórház folyosóján jelenetet rendez az egyik páciens hozzátartozója, Tanju-nak segítségre lesz szüksége.

2021.06.04., Péntek 20:15 - 2. évad, 41. rész (126. epizód)

Miközben Ferman doktor élete egyik legfontosabb műtétjét hajtja végre a sajtó érdeklődések össztüzében, addig Ali-nak és Doruknak fontos döntést kell hoznia egy másik esetben. Tanju és Beliz sajtótájékoztatót tart, ahol megpróbálják a kórház hírnevét jobbá tenni. Ferman neheztel Ali-ra a történtek után. Nazli új kihívások elé nézhet. Beliz ajánlatot kap Szeviláj ügyvédjétől, azonban döntésén a kórház jövője múlhat. Tanju és Ferman közötti feszültség egyre csak fokozódik.