Isztambuli menyasszony 2. évad, 62-66. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 2. évad, 62-66. rész tartalma

 

 

2021.05.24., Hétfő 18:45 - 2. évad, 62. rész

Ipek teljesen ki van borulva Fikret miatt. Süreyya Faruk után megy, hogy meggyőzze a férjét, gondolja át a viselkedését Esma asszonnyal szemben. A Boran feleség meglepetéssel készül, és elviszi Farukot az uludagi hotelbe, ahol egy éve kezdődött a kapcsolatuk. Esma összehívja a családot, hogy elmondja, találkozgat Garippal. Fikret, Osman és Murat döbbenten hallgatják, végül mindegyik a maga vérmérséklete szerint reagál. Dilara töri magát, hogy a férjével ismét egymásra találjanak, ám Adem helyette Fikretet választja.

2021.05.25., Kedd 18:45 - 2. évad, 63. rész

Esma után Garip is elmondja Burcunak, hogy kivel találkozgat. A beszélgetés nem tart sokáig, mert beállít Murat és nekimegy az idős férfinek. Fikret nem találja a helyét, és mindenért Farukkal vitatkozik. Eközben Süreyya és Faruk boldogan töltik az évfordulójukat az uludagi szállodában, mit sem sejtve arról, hogy szintén ott szállt meg Senem és Akif. Egy rossz véletlennek köszönhetően azonban semmi nem maradhat titokban, így Senem várandóssága sem. Faruk szeretne elköltözni, Süreyya azonban nem tartja jó ötletnek.

2021.05.26., Szerda 18:45 - 2. évad, 64. rész

Fikret olyan lépésre szánja el magát, amire senki nem számít; azért, hogy Adem bekerülhessen az igazgatótanácsba, saját részéből ad át a férfinak. Amikor Faruk tudomást szerez erről, a két férfi összeugrik, ráadásul ott találja Cant is, mind Adem ügyvédjét. Fikret véletlenül összefut Esrával, és úgy tűnik, a nő sem tudta elfelejteni. Osman szeretne Garippal beszélni, ám amikor a férfi irodájába megy, megdöbbenésére ott találja az anyját is. Úgy gondolja, Esma csak kihasználta őt, hogy közelebb kerüljön az ügyvédhez. Az asszony, hogy védje magát, elmondja, tud arról, mit érez Süreyya iránt. Osman reakciója váratlan...

2021.05.27., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 65. rész

Úgy tűnik, a Boran család szétesik. Miután Fikret átadja a részvényeit Ademnek, Faruk őrjöng, Osman pedig bejelenti, hogy elköltözik. Igaz az ő indítékai mások, de megalázva érzi magát. Fikret nem boldog, ezért felkeresi Esrát, miközben egyre jobban eltávolodik Ipektől, és ezt már nem is tudja leplezni. Adem megszerzett mindent, amit akar, mégsem elégedett. A következő cél ezért a Boran villa. Akif boldogan készül a lánykérésre, és hiába figyelmezteti Senem, Süreyya és Dilara égető érzést váltanak ki belőle.

2021.05.28., Péntek 18:45 - 2. évad, 66. rész

Osman annyira megalázottnak érzi magát, hogy összepakol és elköltözik a villából. Sem Süreyya, sem Faruk nem bírja jobb belátásra. Fikret találkozik Esraval, és őszintén elmondja neki, hogy érez iránta. A férfi megkapja a nőtől a választ, de nemcsak tőle. Egy véletlennek köszönhetően, az is megtudja, mit is gondol róla Ipek. Faruk felkeresi Garipot, hogy arra kérje, hagyja békén a családjukat, és leginkább Esmát. Az ügyvéd, akinek a háta mögött már egy egész élet van, kissé máshogy látja a dolgokat. Nem szeretné ugyanazt a hibát elkövetni még egyszer. Begüm nincs jól, egy műszak után pedig elájul. Levent újabb vizsgálatokat kér.