Isztambuli menyasszony 2. évad, 67-71. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 2. évad, 67-71. rész tartalma

 

 

2021.05.31., Hétfő 18:45 - 2. évad, 67. rész

Burcu nagyon boldog, hogy Osman önálló életet kezd, aminek ő is része lehet. Esma küzd a lelkiismeretével, hogy elüldözte a fiát. Akif és Senem végre láthatják és hallhatják a magzatot. Leventnek nincsenek jó hírei: Begüm agyában áttét keletkezett, újabb műtétre lenne szükség. Bade kap egy telefonhívást, hogy Muratnak szüksége lenne rá. Amikor megtudja, mit is akart a fiú, nagyon felháborodik. Faruk és Süreyya együtt vacsorázik Dilarával és Ademmel. Faruk rájön, hogy kié az öngyújtó, amit a leégett faháznál talál.

2021.06.01., Kedd 18:45 - 2. évad, 68. rész

Faruk nagyon dühös és nem nyugszik, amíg meg nem tudja, hogy mi történt az anyja és Reyhan között a kunyhóban. Esma végül kénytelen színt vallani, a férfi pedig elképedten veszi tudomásul az igazságot. Mindkét nő, Esma és Süreyya is arra kéri, ne tegyen semmit, ne haragítsa magára Ademet azzal, hogy feljelenti Reyhant. Ipek maga sem hiszi, amit hall, a férje válni akar. A nő komolyan megijed, és hiába kapkod, Fikret teljesen elhidegül tőle. Begüm nagyon elkeseredik a kiújult betegségétől. Osman és Burcu végre maguk vannak, a férfi pedig nagy lépésre szánja el magát.

2021.06.02., Szerda 18:45 - 2. évad, 69. rész

Esma meghallja, hogy Süreyya figyelmeztette Begümöt, így megtudja, hogy Cannal gondok vannak. Murat boldog, mert rájön, nincs semmi Koray és Bade között. Faruk meglátogatja Reyhant, és ultimátumot ad neki: vagy feladja magát a rendőrségen, vagy mindent elmond Ademnek a levelekről és Fevzi szándékáról, valamint arról, hogyan tette tönkre Reyhan a saját fia életét. Ademet pedig meghívja az igazgatótanácsi ülésre, mely véletlen egy időpontban van azzal, amikor Reyhan a rendőrségre megy. Megérkezik Burcu anyja, akit úgy tűnik, nem annyira érdekel, hogy a lánya férjhez megy.

2021.06.03., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 70. rész

Akif kideríti, hogy ki volt Adem támogatója a börtönben. Esma az egész családot összehívja estére, hogy megbeszéljék Burcu és Osman eljegyzését. A vacsorára hivatalos a lány anyja, Garip egykori felesége is. Esma asszony büszkén készül, ám ő is és a család is megdöbben, amikor meglátják a nőt. Siren, a maga nagyvilági módján igencsak kilóg a Boran villából. Esma próbálja megőrizni a méltóságát, ám ez több mint nehéz. Fikret virágokat küld Estának, Ipek pedig nem hajlandó elfogadni, hogy a házassága tönkrement. Begüm úgy dönt, hogy nem lesz műtét. Ez azonban csak egyet jelenthet; az asszony méltósággal szeretne távozni.

2021.06.04., Péntek 18:45 - 2. évad, 71. rész

Siren meglehetősen kellemetlenül viselkedik a Boran villában, Garip pedig magyarázkodni kénytelen. Begüm belátja, hogy kénytelen harcolni Emir miatt, és vállalja a műtétet. Adem büszkén meséli el Reyhannak, hogy elhívták az igazgatótanácsi ülésre. Az asszony megrendülten veszi tudomásul, hogy el kell köszönnie a fiától, ő azonban nem ért ebből semmit. Fikret elmondja Ipeknek, hogy már nem érez semmit iránta. Az asszony kutakodni kezd a férje telefonjában, és szomorúan veszi tudomásul Fikret szerelmét Esra iránt. Esma vásárolni viszi Burcut, Sirent és a családot. Reyhan feladja magát a rendőrségen. Süreyya és Begüm összecsapnak. A veszekedésnek pedig döbbenetes vége van.