A nagykövet lánya 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

A nagykövet lánya 1-5. rész tartalma

 

 

2021.05.17., Hétfő 15:40 - 1. rész

Nare a kislányával, Melekkel él Montenegróban, ám egy nap a nő hatalmas hibát követ el, ami miatt menekülniük kell. A célállomás Törökország, ahova azért mennek, hogy Melek megismerkedhessen az édesapjával és Nare azt szeretné, ha kislánya a férfinél élne tovább. Sancar az esküvőjére készül, de nem boldog, állandóan a volt szerelmén jár az esze, akit évek óta nem látott és, akiről azóta is legendák születnek...

2021.05.18., Kedd 15:40 - 2. rész

Sancar nem hisz a szemének, amikor meglátja volt szerelmét az esküvőjén. Nare ráadásul elmondja Sancarnak, hogy Melek az ő lánya és szeretné, ha vele lenne és megismernék egymást. Sancar nem fogadja jól a hírt, főleg azt, hogy Nare minden nyom nélkül évekkel ezelőtt eltűnt. Az esküvő botrányba fullad, a násznép döbbenten áll az események előtt, de még vár rájuk több meglepetés is.

2021.05.19., Szerda 15:40 - 3. rész

Gediz befogadja Narét és a kislányát, Meleket, viszont ennek az édesanyja nem örül és nem tetszésének hangot is ad. Sancar megkapja Gediz üzenetét és rögtön elmegy hozzájuk, hogy kérdőre vonja a barátját, hogy miért fogadta be volt szerelmét. Sancar ragaszkodik ahhoz, hogy DNS tesztet végezzenek el, mert egyelőre nem akarja elhinni, hogy Melek az ő lánya.

2021.05.20., Csütörtök 15:40 - 4. rész

Meleket befogadja az édesapja, aki nem tudja hogyan kezelje a helyzetet, de szeretne jó szülőként viselkedni és gondoskodik a lányáról. Nare elkeseredésében meggondolatlanul cselekszik, de Gediz időben tudomást szerez róla és rögtön a lány segítségére siet. Sancar és Nare múltjából egyre több emlék tör felszínre...

2021.05.21., Péntek 15:40 - 5. rész

Miután Sancar, Gediz és Ömer megakadályozzák, hogy Nare ostobaságot kövessen el, Sancar a lányához siet. Gediz próbál beszélni Nare fejével és megtudni, miért akart öngyilkosságot elkövetni. Halisze közben ünnepséget szervez Melek tiszteletére.