Az én lányom 88-92. rész tartalma

ˆhirdetés

Az én lányom 88-92. rész tartalma

 

 

2021.05.10., Hétfő 15:40 - 88. rész

Öykü a játszótéren talál egy elhagyott borítékot, amiben rengeteg pénz van. A kislány nem szól senkinek róla, hazaviszi a borítékot, úgy gondolja, hogy ez jól jön majd nekik, hogy új házat tudjanak venni. Sevgi édesapja eltiltja lányát Ugurtól, amit nehezen visel Sevgi és Ugur is.

2021.05.11., Kedd 15:40 - 89. rész

Öykü túl nagy összeget adományoz a kóbor macskák részére, ez rögtön feltűnik Sevgi kisasszonynak. A kislány szerencséjére Mertcan segít, hogy ne kerüljön bajba Öykü. Ugur nagy elhatározásra jut, amiben barátai is segítenek neki. A férfi teljesen kikészül a stressztől, ami a tervével jár, Demir és Cemal elbeszélget Ugurral, hogy megnyugtassák őt.

2021.05.12., Szerda 15:40 - 90. rész

Öykü a játszótéren talált pénzzel bajba sodorja édesapját, akit Ömer megvádol, hogy szándékosan ellopta tőle a pénzt. Müfide mama hazatér és feldúlt, mivel fia az elmúlt hetek eseményeiről nem számolt be neki. Többek között az is váratlanul érte, hogy fia családalapításra szánta el magát.

2021.05.13., Csütörtök 15:40 - 91. rész

Demirék sorsa egyre jobbra fordul, Demirnek sikerül kivennie egy házat és még a munkájában is előléptetik. Müfide mama tombol, amikor rájön, hogy Ugur az áldása nélkül eljegyezte Sevgit. Mindhárom fiú retteg a mama dühétől, ezért kicselezik Müfide mamát és leszerveznek egy vacsorát Sevgivel és édesapjával, hátha így majd megenyhül Müfide.

2021.05.14., Péntek 15:40 - 92. rész

befejező epizód

A fiatalok készülnek az esküvőre, természetesen Demirék az utolsó pillanatban kisebb bajba keverednek. Candant nagy meglepetés éri az esküvő előtt. Hüssein kapitány meg sem lepődik azon, hogy Ugurék bajba kerültek, de szerencséjükre rögtön intézkedik. A lányok izgatottan várják a percet, amikor is oltár elé állhatnak és boldogan élhessenek.

 

A nagykövet lánya című sorozat lesz látható ugyanebben az időben, a következő héttől