Isztambuli menyasszony 2. évad, 72-76. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 72-76. rész tartalma

 

 

2021.06.07., Hétfő 18:45 - 2. évad, 72. rész

Miután Ipek jelenetet rendez a bababoltban, elmegy a tulajdonoshoz, aki a barátnője. Hazugságokkal bemártja Esrát. Siren és Esma között már egyértelmű a feszültség. Burcu pedig igyekszik enyhíteni az anyja stílusát. Begüm elmondja Süreyyának, hogy újabb műtétre van szüksége, és nincs sok esélye a túlélésre. Arra kéri a nőt, hogy Farukkal együtt mondják el Emirnek. Esma egy véletlennek köszönhetően megtudja, hogy Akif és Senem összeházasodnak.

2021.06.08., Kedd 18:45 - 2. évad, 73. rész

Esma elmondja Akifnak a titkot, hogy Senem mit csinált a múltban. A férfi nem nagyon tudja mire vélni a hallottakat. Sirem döbbenten veszi tudomásul, hogy a volt férje egyáltalán nem érdeklődik iránta. Bade igent mond Muratnak. Esma felkeresi Begümöt, és a két asszony békét köt. Begüm szeretne egy vidám napot eltölteni Emirrel. Idil érzi, hogy Adem egyáltalán nincs jól, úgy gondolja a férfinak több kezelés kell.

2021.06.09., Szerda 18:45 - 2. évad, 74. rész

Akif miután megtudja az igazságot Senemről, egész éjjel nem megy haza, végül pedig szembesíti a nőt az Esmától hallottakkal. A pár csúnyán összeveszik, Akif pedig elviharzik. Esma rettentő ideges, hogy Siren Garipnál tölti az éjszakát, hallani sem akar a férfiról. Az ügyvéd azonban nem hagyja ennyiben, és felkeresi az asszonyt a villában, ahol szerelmet vall neki. Fikret nem bírja ki Esra nélkül, a nő pedig elmondja, hogy Ipek felkereste. Esma és a Boran család megérkezik Gariphoz, hogy megtartsák az eljegyzést, ahol Siren most sem hazudtolja meg önmagát. Fikret és Ipek csúnyán összevesznek a vendégség alatt, ahol a nő kitálal. Begüm felkészül a búcsúra, de nincs ideje, hogy befejezze... Farukot az eljegyzés alatt hívja a kétségbeesett Emír; a kórházban vannak az anyjával.

2021.06.10., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 75. rész

Begümöt nem tudják megmenteni, Emír édesanyja meghal. Halála előtt Süreyyára bízza a fiát. Miközben az orvosok Begüm életéért küzdenek, a Boran villában áll a bál. Esma kiborul, amiért Ipek megszégyenítette őket. Dilara egy levelet hagy Ademnek, amiben elköszön, és válni akar. Senem elmondja Akifnak az igazságot a múltjáról, és bízik abban, hogy a férfi megbocsájt.

2021.06.11., Péntek 18:45 - 2. évad, 76. rész

Eltemetik Begümöt. Ahogy a nő megjósolta, Emir elutasítja Süreyyát. Ipek rosszindulata nem ismer határokat; megmutatja a fotókat Süreyyának. A nő így megtudja, hogy Esma magánnyomozót állított rá. Kiymet nagyon dühös, hogy mind Esma, mind Fikret elfordult Ipektől. A bosszú nem várat sokáig magára, felkeresi Ademet, hogy elmondja, a Boranok juttatták börtönbe Reyhant.