Isztambuli menyasszony 2. évad, 89-93. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 2. évad, 89-93. rész tartalma

 

 

2021.07.05., Hétfő 18:45 - 2. évad, 89. rész

Miután Garipot hazaengedik, Esma vele marad. Eközben mindenki jól mulat Akif és Senem esküvőjén, ám Burcu láthatóan feszeng. A lány többet iszik a kelleténél, és a női mosdóban mindenki kitálal Osmannak Süreyyával kapcsolatban. A kiborulást Faruk is végighallgatja, így tudomást szerez öccse érzéseiről, ami megdöbbenti a férfit. Süreyya mit sem tud erről, Burcu pedig nem emlékszik másnap semmire. Dilara összetörik, miután megtudja, hogy Adem szándékosan okozott balesetet.

2021.07.06., Kedd 18:45 - 2. évad, 90. rész

A cégnél figyelmeztetik Esrát, hogy mindenki tud a viszonyáról. Ipek találkozót beszél meg Erhannal, ahol addig hergeli a férfit, míg az neki nem esik. A jelenetet a magánnyomozó, akit felbérelt, felvesz. Az elhagyott asszony pedig ügyesen keverve a kártyákat, a maga hasznára fordítja, és megzsarolja Esrát. Dilara megtudja, hogy Süreyya is tudott Fevzi akaratáról, mely szerint örökbe fogadná Ademet. A csalódott nő kérdőre vonja a barátnőjét. Esma asszony próbál Süreyyának segíteni, hogy Emir elfogadja, de nincs könnyű dolguk. Idil asszony felkeresi Ademet a kórházban, hogy segítsen neki.

2021.07.07., Szerda 18:45 - 2. évad, 91. rész

Senem és Akif nászútja - bár Akif nagyon igyekszik - szórakoztatóra sikerül. Faruk az egész család előtt szeretné kérdőre vonni Fikretet a levéllel kapcsolatban, ám a férfi flegma viselkedésén nem talál rést. Ráadásul Murat és Osman számára is nyilvánvalóvá válik, hogy Esma és a bátyjuk kihagyta őket egy fontos dologból. Osmannak egyébként is nehéz Faruk szemébe néznie. Fikret a családi vita elől Esrához menekül, másnap azonban alaposan meglepi a bátyját; előáll ugyanis a légi szállítás tervével. Adem felkeresi Dilarát, a találkozó viszont nagyon szomorúan ér véget. Emir és Süreyya között megtörik a jég, úgy tűnik, a kisfiú kezdi elfogadni a mostohaanyját.

2021.07.08., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 92. rész

Miután Fikret bejelenti a cég új üzletágát, Faruk döbbenten áll a döntés előtt, hogy mindenből kihagyták. A dühös férfit Süreyya próbálja vigasztalni, ám a találkozón megjelenik Halim. Esra nemet mond Garip meghívására, miszerint utazzanak el, de egy kellemetlen és rosszindulatú vendégség és Nurgül felmondása miatt meggondolja magát. Az idős asszonynál betelik a pohár, és elfogadja Garip meghívását. Ipek felkeresi a férjét, hogy aláírja a válási papírokat, ám a férfi mégsem felhőtlenül boldog. Esrától ugyanis rossz híreket kap. Dilara és Süreyya között tovább mélyül a szakadék.

2021.07.09., Péntek 18:45 - 2. évad, 93. rész

Faruk felkeresi Ademet, hogy rendezzék a dolgaikat. A két férfi látszólag békét köt, Adem azonban nem hisz a másik jóindulatában. Faruk arra kéri Akifot, hogy állítsa le és szabaduljon meg Halimtól. Akif úgy gondolja, hogy a főnöke ezúttal rossz döntést hoz, és a maga kezébe veszi a dolgokat. Reyhan szökésre készül a kórházból. Esra hazautazik Alanyába, Fikret pedig utánamegy, hogy tisztázzák a dolgaikat. Süreyyát nagyon megviseli a veszekedés Dilarával, de maga előtt sem tagadhatja, hogy barátnőjének sok mindenben igaza van. A nő csalódott, úgy érzi Faruk mellett teljesen feladta önmagát. Ada továbbra sincs jól.