Zoo 37-41. rész tartalma

ˆhirdetés

Zoo 37-41. rész tartalma

 

 

2021.06.28., Hétfő 15:00 - 37. rész

A bölényeknek szánt mérgezett gyümölcsök megteszik hatásukat. Az állatok megbetegszenek, Maros Petert keresi, de a gondozó elhagyta az állatkertet. Peter eközben az életéért küzd egy elhagyatott udvaron, ahol két véreb támadt rá. Helga és Roberta párharca újabb fordulóponthoz érkezik, amikor Helga nem szolgálja ki a lányt a büfében. Dominikának feltűnik, hogy Miskó, a selyemmajom izgatottan reagál Kamill fotójára. Az állatot hazaviszi, és öccse gondjaira bízza. Risko megfigyeli a kis majmot és elolvassa a neten fellelhető anyagokat a selyemmajmok viselkedéséről. Rájön, hogy Kamill volt a majom régi gazdája. Miközben a bölények állapota súlyosbodik, megérkezik a kutyáktól vérző sebekkel megszabadult Peter, és rájön, szándékos mérgezésről van szó...

2021.06.29., Kedd 15:00 - 38. rész

Peter rájön, hogy Kowalski rendőrtiszt, ezért úgy dönt, nem informálja Jonast a történtekről. Az Állatkertben megjelenik Mónika, a sztriptíztáncosnő, aki egy kígyót szeretne kölcsön venni a következő fellépéséhez. Zoli egy kígyótenyésztőhöz küldi, de cserébe van egy kérése a csinos lányhoz. Lucia kibékül Denisával, és édesapja nagy örömére elfogadja barátnője és Mikulás kapcsolatát. Peter rájön, ha valóban Kamill volt Miskó gazdája, akkor a majomból kiszedett chippen fontos nyomok lehetnek.

2021.06.30., Szerda 15:00 - 39. rész

A sztriptíz bárban elszabadult mérges kígyó megmarja Maros apját. Az idős ember kórházba kerül, és fia évek óta először izgul érte. Peter nem osztja meg gyanúját Jonas felügyelővel és továbbra is keresi a selyemmajomból kioperált chipet. A bölények takarmányában megtalálják a mérgeket, így elkezdhetik az állatok gyógyítását. Az Állatkert két elefántborjút kap az új elefántházába külföldről. Miközben Stano és munkatársai ünnepelnek, Ficikova megfenyegeti Mikulas Trnovsky-t, hogy tönkreteszi, ha nem szerzi meg a nőnek az állatkert igazgatói posztját. Peter és Dominika annak ellenére, hogy még mindig szeretik egymást, továbbra sem tudnak közös nevezőre jutni.

2021.07.01., Csütörtök 15:00 - 40. rész

Maros Bécsből szerzi meg édesapjának az ellenmérget. Bár a férfi joggal hivatkozik súlyos családi problémára, a csempészek nem hagyják nyugodni, újabb fontos feladattal bízzák meg. Maros képtelen kitérni a kínos munka elől. Mikulást nyomasztja Ficikova fenyegetőzése, de gondját képtelen fiatal barátnőjével megosztani. Denisa persze folyton a lakásba lebzsel, szinte rátelepszik a jól menő üzletemberre. Peter és Alena a kígyótenyésztő után nyomoznak, nem is eredménytelenül. Miro üzleti vállalkozása csődbe megy. Mire felesége hazatér külföldi útjáról, elveszti a család minden pénzét. Ennek ellenére reménykedik, hogy a házasságot még rendbe hozhatják. Ám Ludka már döntött, végérvényesen elhagyja a férjét. Dominika egy üveg pezsgővel ünnepli az elefántokat, amikor szabadjára engedi érzelmeit, egy meggondolatlan e-mailt küld Peternek. Másnap azonban nagyon bánja a dolgot.

2021.07.02., Péntek 15:00 - 41. rész

Miro végre segítséget kér a családjától, így munkát kap az Állatkertben, ő lesz a biztonsági őr. maros a rossz lelkiismeretét az apjánál tett gyakori látogatásokkal akarja megnyugtatni, de ez sem segít. Denisa csúnya játékot játszik Trnovszkyval, és elindítja a lakásprojektet. A szerelmes, idősebb férfi, aki az üzleti életben és a tárgyalóteremben olyan okos, most nem látja a legegyszerűbb dolgokat sem. A rendőrség, miután Maros elhelyezte a csempészárút, házkutatást tart az Állatkertben. Dominika először úgy dönt, hogy a szerelmes sms után nem megy be dolgozni, végül azonban mégis megjelenik az irodában, és kénytelen tisztázni szeretné a helyzetet Peterrel, de már nem marad rá ideje…