A hegyi doktor újra rendel 14. évad, 1-4. rész tartalma

ˆhirdetés

A hegyi doktor újra rendel 14. évad, 1-4. rész tartalma

 

 

2021.06.21., Hétfő 19:55 - 14. évad, 1. rész

Bátorságpróba

Tim Hauser élete a fényképészet. A közös érdeklődésnek köszönhetően, egy fotótanfolyamon találkozik, Katja Bannerttel, akivel egymásba szeretnek. A nő viszont házas, két gyermek édesanyja. Tim próbálja meggyőzni Katjat, hogy hagyja el a férjét, és költözzön hozzá, ám a nő hajthatatlan. A férfi azonban hirtelen rosszul lesz, és Katja válaszút elé kerül. Eközben Anne megpróbálja meggyőzni Martint, hogy vállaljanak közösen gyereket. Tim Hauser rejtélyes betegségének nem találják a kiinduló pontját, ezért Martin újabb vizsgálatokat rendel el. Kiderül az igazság Katja és Tim kapcsolatáról, ezért a nőnek döntenie kell. Martin elhatározásra jut, de Anne orvosi vizsgálata nem várt eredménnyel szolgál.

2021.06.22., Kedd 19:55 - 14. évad, 2. rész

Nem marad semmi sem

Anne készül a további orvosi vizsgálatra, amiből egyértelműen kiderül minden. Martin eközben Luisa Sturm rejtélyes betegségét vizsgálja, aki önkéntelen rángásokkal és egyensúlyzavarral küzd. A nő retteg attól, hogy az édesanyja szörnyű betegségét örökölte, bár a párja, Jan minden támogatásáról biztosítja. Lisbeth pedig egy különös telefonhívást kap. Luisa Sturm úgy dönt, hogy megcsináltatja a vizsgálatot, ami minden kétséget kizárólag bizonyítja a betegségét. Martin azt tanácsolja neki, és a párjának, hogy látogassanak meg egy nőt, aki hasonló betegséggel küzd. Franziska és Lisbeth találkoznak egy vendéglőben, és fény derül a nő titkára.

2021.06.23., Szerda 19:55 - 14. évad, 3. rész

Ellenség a fejben

Holger Brandstetter élete néhány évvel korábban jelentősen megváltozott, ezért azóta is alkohol problémákkal küzd. Martin egy véletlen folytán találkozik vele, de rögtön tudja, hogy a férfi segítségre szorul. Holger agresszivitását és dührohamait azonban nem az alkohol okozza. Martin találkozik Franziskával és biztosítja róla, hogy mellette áll. Holger eközben újabb vizsgálatokon esik át, és bár úgy tűnik az állapota javul, Martin egyre biztosabb abban, hogy milyen betegség áll a háttérben, ami nem sok jót ígér.

2021.06.24., Csütörtök 19:55 - 14. évad, 4. rész

Martint egy buszbalesethez riasztják, ahol többen megsérülnek köztük egy önkéntes tűzoltó, Andreas Kloser. A férfi párja próbálja meggyőzni, hogy menjen orvoshoz a fájdalmai miatt, de Andreas hajthatatlan, és még inkább a munkába menekül. Franziska kórházba kerül, Lisbeth meglátogatja. Anne egy véletlen folytán megtudja az igazat. Andreas párja, Nicole komoly elhatározásra jut. Úgy dönt, nem tűri tovább, hogy a férfi nem hallgat rá.