A vipera 45-49. rész tartalma

ˆhirdetés

A vipera 45-49. rész tartalma

 

 

2021.06.14., Hétfő 22:00 - 45. rész

A szertartás után Veronica elmegy a Fernandez Negrete házba, és elbújik Virginia szobájában. Demetrio utánamegy a fogadásra, de nem találja. Veronica barátnőjétől próbál megtudni valamit, sikertelenül, mert a barátnő, Bety, csak Teodoroval beszél, de neki elmondja Veronica jöttének igazi okát. Közben Veronica összekap Virginiával és úgy tűnik, végül bizonyítékokkal sarokba szorítja.

2021.06.15., Kedd 22:00 - 46. rész

Immár az egész család előtt folyik a tetemrehívás: Veronica kikényszeríti a vallomást Virginiából, hogy ő volt Ricardo szeretője. Demetrio segítségére siet a bizonyítékok felsorakoztatásában, majd részletezi saját történetüket is. Sara és Teodor megtörnek a tények nyomasztó súlya alatt. Mindeközben Santiago anyaggal kínálja meg Karlat. Pepe nagyon rosszul lesz? Veronica tisztázza magát a családi ítélőszék előtt, Virginia kivívja a család megvetését és a haragját.

2021.06.16., Szerda 22:00 - 47. rész

Miután minden kiderült, a Fernandez Negrete család látni sem akarja Virginiá-t. Juan érvényteleníttetni akarja a házasságukat. Mindenki önmagát hibáztatja a történtekért. Demetrio megpróbál beszélni Veronicá-val, de a lány nem akar továbbra is együtt élni vele, mert már nem bízik benne, és nem hiszi el, hogy szereti őt. Belot felajánlja, hogy bérel egy lakást Veronicá-nak, amíg ő nem talál munkát. Virginia elmondja Juan-nak, hogy csak a pénzéért ment hozzá. Pepe rosszul lesz és kórházba kerül...

2021.06.17., Csütörtök 22:00 - 48. rész

Veronica és Teodoro együtt ebédelnek, és igyekeznek tisztázni a félreértéseket. Teodoro rosszul lesz, miután Virginia őt is megfenyegette. Demetrio elmegy Juan-hoz, aki megmondja neki, hogy harcolni fog Veronica szerelméért. Miranda meglátogatja Sará-ékat, akik nagyon meglepődnek, és nem igazán értik, hogy miért kezd el érdeklődni régen látott lánya iránt.

2021.06.18., Péntek 22:00 - 49. rész

Miranda felkeresi Sarát, és arra kéri, hadd maradjon a lánya közelében. Sarát féltékenység gyötri: megtudja, hogy Verónica anyja Teót is felkereste az irodában. Virginia és Santiago üzlettársat keresnek, hogy menthessék a felhalmozott tokét. José És Teo aggódik a bankban történt zavaros ügyletek miatt. Demetrio felkeresi Verónicát, de a lány kiadja az útját, és a bankszámlával sem óhajt élni, amelyet férje az ő nevére nyitott.