A vipera 50-54. rész tartalma

ˆhirdetés

A vipera 50-54. rész tartalma

 

 

2021.06.21., Hétfő 22:00 - 50. rész

Demetrio visszamegy a birtokra. Yadira nagyon örül ennek, mert reméli, hogy elfoglalhatja Veronica helyét a férfi oldalán. Veronica elmondja Bety-nek, hogy mi mindenen ment keresztül Demetrio mellett. Könyvvizsgálók kutatnak Teodoro bankjánál, akik közül az egyiket Virginia és Santiago bérelte fel, hogy valamilyen hibát találjanak. Sara depresszióba zuhan, nem tudja elviselni, hogy hirtelen minden összeomlott körülötte.

2021.06.22., Kedd 22:00 - 51. rész

Könyvvizsgálók kutatnak Teodoro bankjánál, akik közül az egyiket Virginia és Santiago bérelte fel, hogy valamilyen hibát találjanak. Sara depresszióba zuhan, nem tudja elviselni, hogy hirtelen minden összeomlott körülötte. Veronica csak Bety-nek árulja el terhességét.

2021.06.23., Szerda 22:00 - 52. rész

Miranda felkeresi Sarát, és arra kéri, hadd maradjon a lánya közelében. Sarát féltékenység gyötri: megtudja, hogy Veronica anyja Teo-t is felkereste az irodában. Virginia és Santiago üzlettársat keresnek, hogy menthessék a felhalmozott tokét. José És Teo aggódik a bankban történt zavaros ügyletek miatt. Demetrio felkeresi Verónicát, de a lány kiadja az útját, és a bankszámlával sem óhajt élni, amelyet férje az o nevére nyitott.

2021.06.24., Csütörtök 22:00 - 53. rész

Lety, Sara és Teodoro rendkívül feszültek, mivel képtelenek megtalálni a módját, hogy hogyan szabadulhatnának meg Virginia-tól. Santiago tovább folytatja rendkívül gyümölcsöző üzleti vállalkozását, melynek lényege az, hogy lopott autókat vásárol és külföldre elad. Miranda végre sikerrel jár abban, hogy megtudja Veronica Mexikóvárosbeli címét.

2021.06.25., Péntek 22:00 - 54. rész

Demetrio meghallgatja Miranda Veronica-ról szóló információját és ez alapján a legrosszabbra gondol. Virginia sikeresen olyan bizonyítékot szerez, amivel tönkre tudja tenni Teodoro-t. Juan egyre kiélezettebb figyelemmel követi Virginia minden lépését, elhatározta ugyanis, hogy meg fogja találni a módját a lány börtönbe juttatásának. A törvény keze utoléri Santiago-t, a hatóságok ugyanis rájönnek, hogy a férfi autószállítmánya lopott gépkocsikból áll. Veronica éppen az utolsó pillanatban érkezik Karla-hoz, aki túladagolás miatt ájultan fekszik...