Derült égből apa 30-34. rész tartalma

ˆhirdetés

Derült égből apa 30-34. rész tartalma

 

 

2021.06.14., Hétfő 14:35 - 30. rész

Az előadás kudarcba fullad. Hugo és Juan Di összeverekednek, Alexa nem akarja megcsókolni Samuel-t, Ileanát pedig elviszik a rendőrök. Alondra újra tud beszélni, miután látta a fia balesetéről készült videót. Coral és Kardhal egy pár lettek. Juan Di végre elmondja Camilának, hogy szereti. Gabi és Juve úgy döntöttek, hogy elválnak. Kiderül, hogy Samuel lopott. Megtalálták a családot, aki örökbe fogadja Alexát.

2021.06.15., Kedd 14:35 - 31. rész

Masha továbbra is Nico és Victoria ellen hergeli a nagymamát. Alexa mindent elkövet, hogy az új családja lemondjon róla, de kiderül, hogy a szülőknek ő csak egy befektetés. Samuel bűnét mindenki megtudja. Miután Ileanát börtönbe zárták, a Kardhal el akarja vinni a fiát, de Nico nem hagyja. Victoria megbocsájt Nico-nak. A Kardhal többeket is fenyeget, ezért kupaktanácsot hívnak össze a házban.

2021.06.16., Szerda 14:35 - 32. rész

Alexa elmondja Nico-nak, hogy Fernandoék csak a pénz miatt vették magukhoz. Samuel-t kiutálják az iskolából a lopás miatt, ezért felfüggesztik. Coral odaadja a Kardhaltól kapott tollat Rodrigo-nak. A Kardhal ismét megfenyegeti Ileanát. Masha tudomást szerez Kardhalról és elmegy hozzá, hogy tisztázzák az erőviszonyokat. A baba, akit Victoria örökbe akart fogadni betegségben meghal.

2021.06.17., Csütörtök 14:35 - 33. rész

Victoria kezdi megérteni, hogy sosem lehet anya. Masha úgy intézi az ügyeket, hogy elvegyék a felügyeleti jogot Nico-tól és Alondra legyen a lányok új gyámja. Ileana bűnösnek vallja magát és börtönbe zárják, Kardhal pedig magának akarja Juan Di-t. Kiderül, hogy a Rodrigo-nak ajándékozott toll egy lehallgató.

2021.06.18., Péntek 14:35 - 34. rész

A lányok a nagymamájukhoz költöznek. Juve Rodrigo segítségét kéri a házassága megmentése érdekében. A Kapitány értesül szerelme haláláról. Kardhal összefog Masha-val. Nico-t rosszul érinti a lányok elvesztése, ráadásul még Kardhal is megfenyegeti. Ha nem szakít Victoriával, akkor megöli a lányokat, így Nico elhagyja szerelmét.