Sorsok útvesztője 376-380. rész tartalma

Sorsok útvesztője 376-380. rész tartalma

 

2021.07.05., Hétfő 14:10 - 376. rész

Arda egyre nehezebben viseli Orkun legyeskedését a felesége körül. Efsun visszatérő estje azonban hatalmas siker, ennek ellenére Arda úgy sejti, hogy egy nagy átverésnek a részei. A férfi végül nem tudja türtőztetni magát, és botrányt csap. Bahar eltűnik otthonról Ates talál rá a zavart nőre. A várandós nő nem akar újabb műtétet vállalni, pedig egyre többször sodorja veszélybe magát és a babát is. Mehmet Emír visszatér a szülei régi házába, ahova Figen is elkíséri.

2021.07.06., Kedd 14:10 - 377. rész

Orkun úgy rendezi a szálakat, hogy kettesben maradjon Efsunnal, miután az összeveszett Ardával. Salih és Volkan számára is egyértelmű, hogy valami nincs rendben a hirtelen feltűnt üzletemberrel. Ám bizonyosságot a másnap hoz, amikor megjelennek a varrodában a megrendelők. Efsun Orkunnál tölti az éjszakát, a csavaros eszű férfi pedig úgy állítja be a helyzetet, mintha a nő megcsalta volna a férjét. Arda képtelen elhinni a feleségének, hogy nem történt semmi, így szakít Efsunnal. Bahar kemoterápiát kap, mely az orvos szerint nem veszélyes a babára.

2021.07.07., Szerda 14:10 - 378. rész

Arda elbúcsúzik a többiektől, és úgy dönt, hogy az apjával együtt visszaköltözik a villába. Szultan is Efsun ellen fordul, és úgy tűnik mindeni csak elítéli. Ates mindenét hitellel terheli meg, hogy ki tudja fizetni Behcetet. Hulyat átszállítják a börtönbe, ahol a nő rögtön kivívja a cellatársai ellenszenvét.

2021.07.08., Csütörtök 13:50 - 379. rész

A család visszaköltözik a villába, és hazamegy Arda és Asim is. Így Bahar is tudomást szerez arról, hogy különváltak. Efsun testvére hívására a házba megy, hogy elmondja mi történt. Előtte azonban megjelenik Orkun, akinek a kocsijába be is száll. Zeynep mindennek szemtanúja, és nem késlekedik, hogy ezt el is mondja Ardának és Szultannak. Mivel mindenki meg van arról győződve, hogy a nő összeszűri a levet Orkunnak, hátat fordítanak neki, így Efsunnak nincs hova mennie.

2021.07.09., Péntek 14:10 - 380. rész

Hulya kiszabadul a börtönből, így értesül a fia és Efsun különválásáról. A nő természetesen nagyon boldog, de Arda feltételekhez szabja a családba és a cégbe való visszatérését. A férfi egy feltételt állít: Hulyanak hozzá kell mennie Asimhoz. Szultan utcára rakja Efsunt, a nőnek pedig nincs hova mennie. Így Orkunhoz fordul, aki felajánlja neki, hogy lakjon nála... és a nővérénél. Efsun pedig rádöbben, hogy a világ egyik legnagyobb simlisének a kezébe rakta az életét. Zeynep, Arda és Volkan bulizni mennek, a lány pedig rájön, hogy Efsun eltűnésével újra nyitott az út Ardához.