Sorsok útvesztője 381-385. rész tartalma

Sorsok útvesztője 381-385. rész tartalma

 

2021.07.12., Hétfő 14:10 - 381. rész

Efsun az újságokból szembesül azzal, hogy a férje visszatér a régi életéhez. A lányt nagyon megviseli, hogy Arda - látszólag - ilyen könnyen túllépett rajta. Amikor pedig egy divatbemutatón összefutnak, - ahol Zeynep és a férfi egymásba gabalyodnak-, kiborul. Az Atahan cég sajtótájékoztatót tart, ahol bejelentik, hogy újra felépítik a vállalatot. A helyszínen megjelenik Kenan is, Arda bejelenti, hogy az anyja és Asim újra összeházasodnak. Orkun segít Efsunnak újrakezdeni az életét.

2021.07.13., Kedd 14:10 - 382. rész

Volkan úgy érzi, hogy Arda és Efsun elárulták. Bahar szerint jó ötlet lenne, ha minden felületen népszerűsítenék az Atahan céget. Ehhez viszont modell kell, Ardának pedig van is ötlete, hogy ki lehetne az. Orkun és a nővére az aranytojást tojó tyúkot látják meg Efsunban. A nő viszont eközben meglátogatja Zeynepet, és egy kicsit megrángatja. Zeynep úgy állítja be, mintha Efsun alaposan elverte volna. Szultan ezt nem hagyhatja annyiban és elindul, hogy megkeresse Efsunt.

2021.07.14., Szerda 14:10 - 383. rész

Efsun és Arda találkoznak, de a végén, csúnyán összevesznek. Orkun, hogy jóvátegye az eddigi hibáit, hatalmas meglepetést tartogat Efsun számára. Zeynep az esti fotózáson nyíltan flörtöl Ardaval, ami még Bahar számára is feltűnik. Szultan úgy állítja be, mintha Efsun verte volna meg. Mehmet Emír elhívja Figen asszonyt a másnapi esküvőre, a nő azonban nem akar elmenni. Olyan dolgot mesél el, amit eddig még senkinek.

2021.07.15., Csütörtök 14:10 - 384. rész

Arda és Zeynep megjelenik Efsun boltjában, hogy megalázzák a nőt. Orkun nehezen viseli Efsun kiborulásait, a váratlanul megjelenő páros pedig csak olaj a tűzre. Nuran is megtudja, hogy az egykor a szüleit jelentő emberek összevesztek. Kenan megjelenik Hulya esküvőjén, a menyasszony pedig elküldi őt. A szerelmes férfi bosszút esküszik. A szertartás azonban tartogat még meglepetéseket, Efsun és Orkun is megjelenik az esten, amit Arda féltékenyen figyel.

2021.07.16., Péntek 14:10 - 385. rész

Hulya és Asim esküvője rossz véget ér. Miután Arda a felesége után fut, és bizonyítja, hogy még mindig őt szereti, megkéselik, Hulya pedig eltűnik. Mehmet Emír Atessel az oldalán elindul, hogy megkeresse a húgát. Kenan közli velük, hogy a nő számára már halott, ráadásul megszerezte a vállalat részvényeit Behcettől. A rendőrség rábukkan a meggyilkolt férfi és Aga holttestére. Zeynep ügyesen keveri a kártyákat, kihasználja Arda tehetetlenségét, és ráuszítja Szultan és Ganimet Efsun üzletére.