Tiltott gyümölcs 1. évad, 80-84. rész tartalma

ˆhirdetés

Tiltott gyümölcs 1. évad, 80-84. rész tartalma

 

 

2021.06.14., Hétfő 21:00 - 1. évad, 80. rész

Lila közli Emir-rel, hogy Zerrin szívesen vendégül látná vacsorára. Caner javaslatára Zeynep-hez fordulnak segítségért. Yildiz visszatér a házba, miután Halit utána ment. Kemal csalódott, amiért ismét őt választotta. Dündar kérésére virággal díszített irodával várják Zeynep-et a kereskedésben. Alihan haragos lesz, miután Nezaket asszony átadja neki féltve őrzött emlékeit. Halit teljesíti Yildiz kívánságát, ezért elkíséri egy éjszakai szórakozóhelyre. Zeynep gyanakodni kezd a részvényvásárlásokkal kapcsolatban.

2021.06.15., Kedd 21:00 - 1. évad, 81. rész

Yildiz haragos lesz, miután átvesz egy ajándékot, amit Zehra-nak szántak. Alihan felkeresi Zeynep-et, hogy megérdeklődje szándékait. Erim új barátai megpróbálják rávenni Erim-et, hogy szerezze meg egyik autójuk kulcsát. Hakan vacsorázni hívja Alihan-t, eközben Erim megpróbálja meggyőzni Zeynep-et, hogy tartson vele. Ender nehezen viseli, hogy Alihan nélküle tervez esti programot. Caner feladata, hogy rábeszélje Dündar-t egy céges rendezvényre, ahol Zeynep is jelen lesz.

2021.06.16., Szerda 21:00 - 1. évad, 82. rész

Zeynep elmondja Alihan-nak, hogy beszélt Halit-tal a részvényekkel kapcsolatban. Yildiz elhatározásra jut, és úgy dönt, hogy elhagyja Argun házat. A cégnél mindenki a rendezvényre készül, Zeynep meglepetésére Dündar is megjelenik. Erim és barátai jó kedvűen autózni mennek, mikor váratlan esemény következik be. Yildiz útja új élete felé haladva nem várt akadályba ütközik.

2021.06.17., Csütörtök 21:00 - 1. évad, 83. rész

Yildiz szomorú, miután szembesült Kemal és Zehra titkos házassági tervével. Halit és ügyvédje látogatást tesznek az áldozat családjánál. Hakan megbízza Caner-t, hogy szerezzen információkat Zeynep-ről. Halit bejelenti a család előtt, hogy Kemal feleségül fogja venni Zehra-t. Dündar és sofőrje otthona előtt várja Zeynep-et, hogy munkahelyére szállítsák, Caner és Emir megfigyelik őket. Ender folytatja nyomozását Alihan után. Az áldozat fia, Oszmán látogatást tesz Halit-nál, hogy módosítsa a korábbi megállapodásokat.

2021.06.18., Péntek 21:00 - 1. évad, 84. rész

Yildiz ellátogat Kemal-hoz, hogy számonkérje rajta házassági tervét Zehra-val. Halit ügyvédjével tárgyal Oszmán kérésével kapcsolatban. Emir átadja az információt Dündar-ról, amit Zeynep-től tudott meg. Halit megbízza Sitki-t, hogy figyelje meg Kemal-t. Dündar Caner segítségével készül fel az esti vendégségre Zeynep-nél. Yildiz féltékenysége csak fokozódik, mikor értesül róla, hogy Kemal is hivatalos vacsorára az Argun házba. Zeynep dühös lesz, miután váratlan vendégek érkeznek hozzá.