Zoo 47-51. rész tartalma

ˆhirdetés

Zoo 47-51. rész tartalma

 

 

2021.07.12., Hétfő 15:00 - 47. rész

Mikulás Trnovszkyt egyre jobban behálózza Denisa. Egy szívszorító mesét talál ki beteg édesapjáról, és ezzel ráveszi a férfit, hogy nagyobb összeget adjon neki. Ám egy váratlan látogató mindkettejük álmát meghiúsítja. Peter nem bír tovább otthon ülni, bemegy az Állatkertbe dolgozni. Marosban felébred a lelkiismeret furdalás Peter láttán, Dominikában pedig a szerelem. Marost megkeresik megbízói, és az 50 ezer Euró ellenében új munkát adnak a férfinek. Roberta szembesíti anyját a ténnyel, hogy ő az asszony eldobott lánya.

2021.07.13., Kedd 15:00 - 48. rész

Marosnak az előlegbe kapott pénzért cserébe nagy árat kell fizetnie. A férfi szinte sokkot kap és megtagadja a munkát, de Mach ráébreszti, nincs választása. Az állatkertben teljes lesz a zűrzavar, amikor a saját nevelésű tigrisüket megmérgezik. Ditrichova kisasszony is legrosszabb pillanatban toppan be. Robertát kolléganői rábeszélik, hogy évtizedek után előkerült édesanyját meghallgassa. Lucia rájön, hogy Peter szerelme nem más, mint Dominika. Jonas felügyelőt főnöke tőrbe csalja.

2021.07.14., Szerda 15:00 - 49. rész

Az állatkertben teljes a felfordulás Brutus halála miatt. A helyzetet tovább súlyosbítja Zdeno bejelentése, hogy a tigrisnek ellopták a szívét. Nagy veszekedés robban ki a dolgozók és az állatorvos között, aki kénytelen elismerni, hogy ha egy elpusztult állatnak szép bundája van, ő lenyúzza és elviszi. Lucia bánatában nővérét okolja boldogtalanságáért. Dominika vallomása csak tovább ront a helyzeten. Lucia elvárja édesapjától, hogy pártját fogja, és mellé álljon ebben a zűrös időszakban. Jonast ittas vezetés miatt felmondásra kényszeríti korrupt főnöke, a férfi így kiszáll a nyomozásból és Peter újra egyedül marad. Alena a másnapi gyerek-elhelyezési tárgyalásra készül, amikor híre jön, férjét baleset érte.

2021.07.15., Csütörtök 15:00 - 50. rész

Stanko úgy érzi, nem tudja tovább vezetni az Állatkertet. Ficiková asszony az előző év költségvetésének harmadát ígéri csak, ami az utolsó csepp a pohárban. Stanko hazamegy és bejelenti: nyugdíjba vonul és megvalósítja régi álmát, elmegy az Antarktiszra. Peter Ico útmutatásának köszönhetően egy kocsmában talál rá Luciára. Hazaviszi, és Lucia amikor együtt látja őket Dominikával elismeri, összeillő emberek. Másnap kijózanodva már nem ilyen beleegyező. Alena férje állapota még mindig súlyos, Simon továbbra is édesanyjával van.

2021.07.16., Péntek 15:00 - 51. rész

Minden eddiginél nagyobb csempészszállítmány érkezik, ezért fontos, hogy Peter figyelmét eltereljék. Ez most nem nehéz, a szerelmes fiú szinte gondolni sem tud másra, csak Dominikára. Az állatkert dolgozói összefognak, hogy megmentsék az állatokat és rábírják az igazgatót, hogy tegyen le nyugdíjba vonulási tervéről. Marostól azt kérik megbízói, hogy tanúskodjon a bíróság előtt Peter ellen. Maros továbbra is szervezi az illegális vadászatokat, és a pénzre szüksége is van, mivel azt tervezi, családjával messzire költözik Pozsonytól. Dominika és Peter rájönnek, hogy még nem volt igazi randijuk.