A nagykövet lánya 20-24. rész tartalma

ˆhirdetés

A nagykövet lánya 20-24. rész tartalma

 

 

2021.06.14., Hétfő 15:40 - 20. rész

Halisze asszony dühöng és Nedzsdetet hibáztatja amiért Nare megsérült. A nő kijelentette, hogy senki nem érhet hozzá az unokája édesanyjához. Gediz meglátogatja Güvent és szembesíti a tényekkel, majd megfenyegeti őt és felfedi, hogy tud Akinról. Sancart is kiengedik a börtönből és tervezik Gedizzel, hogyan tisztázzák magukat a vádak alól.

2021.06.15., Kedd 15:40 - 21. rész

Sancar és Gediz rájön, hogy ki áll az egész támadás mögött. Mindkét férfi bosszút forral és nem állnak le addig, amíg nem találják meg Menekse testvérét. Akin szorult helyzetbe kerül, amikor Güven megtudja, nem Sancar adta fel őt a rendőrségen. Az egykori nagykövet gyanakodni kezd, de Akin kimagyarázza és még jobban elbizonytalanítja a férfit.

2021.06.16., Szerda 15:40 - 22. rész

Nare búcsút vesz Sancartól, mielőtt a fiúk önként börtönbe vonulnak. Halisze asszony összeomlik, amikor meghallja a hírt és sértve érzi magát, hogy fia nem köszönt el tőle. Gediz visszaemlékezik a régi időkre, amikor nagyapja meghalt és megdöbbentő kérés hagyja el a száját a halálos ágyán.

2021.06.17., Csütörtök 15:40 - 23. rész

Halisze számára kiderül, hogy fia és Gediz a múltban nagy hibát követtek el. Refika asszony titka kiderül, férje édesapja minden vagyonukat az Efeólu családra hagyta, így akarta jóvátenni az évtizedekkel korábban elkövetett bűnöket. Halisze nem bír szóhoz jutni a döbbenettől, hogy éppen legjobb barátnője volt az, aki elárulta őt.

2021.06.18., Péntek 15:40 - 24. rész

Müge őrülten szerelmes Akinba, akiről nem tudja, mit is tett korábban Narével. A férfi a megnyerő stílusával lenyűgözi Refika asszonyt, így hát meginvitálja őt a lakásába. Nare sokkot kap, amikor meglátja Akint a szobájában, a férfi elmondja, hogy mindent ő rendezett el, ami az utóbbi időben történt a két családdal. Sancar elmeséli a Narével való közös történetüket Gediznek, hogy a férfi megértse, milyen is volt a kapcsolatuk a nagykövet lányával.