Isztambuli menyasszony 2. évad, 84-88. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 84-88. rész tartalma

 

 

2021.06.28., Hétfő 18:45 - 2. évad, 84. rész

Emir megtartja az előadását Begümről. A kisfiú olyanokat mond, amivel nyilvánosan megalázza, és megbántja Süreyyát. Halim miután megtalálta Ademet, megzsarolja a férfit Dilarával. Kiymet megpróbálja jobb belátásra bírni Ipeket, ám az még őt is megdöbbenti, hogy a lánya meddig megy el. Amikor a két nőhöz beállít Esra bátyja, Kiymet és a lánya is megrökönyödve veszik tudomásul Erhan őrületét. Fikret megtalálja Fevzi Reyhanhoz írt levelét.

2021.06.29., Kedd 18:45 - 2. évad, 85. rész

Fikret egyre nehezebben találja a helyét. Úgy érzi, semmibe veszik, mivel neki sem szóltak Fevzi leveléről, ráadásul Ipek sem áll vele szóba. Esma felkeresi Ipeket, hogy jobb belátásra bírja. Garipra Burcu és Osman talál rá, és értesítik a Boran családot. A lány dühös Osman testvéreire, úgy érzi, ők tehetnek apja szívrohamáról. Esra nagyon nehezen kezeli a pszichiátriai beteg bátyját.

2021.06.30., Szerda 18:45 - 2. évad, 86. rész

Esma egész éjjel a kórházban várakozik, reggelre pedig jó híreket kap. Burcu azonban nem enyhül, és az idős asszony is érzékeli a lányban a dühöt. Bade nem találja a helyét a villában. Süreyya arra kéri Farukot, hogy próbálja megérteni és elfogadni az anyja kapcsolatát Garippal. A pszichiátriai kezelés és az anyjánál talált levél egyre jobban összezavarja Ademet. Esra figyelmezteti Fikretet, hogy a bátyja kiszámíthatatlan. Épp jókor, Erhan ugyanis felkeresi a Boran fiút.

2021.07.01., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 87. rész

Fikret szeretné felgyorsítani a válást, ezért felkeresi Ipeket, hogy írja alá a papírokat. Süreyya és Dilara lelkesen szervezik Senem lánybúcsúját, azaz hennaestjét. Akif eközben azon szomorkodik, hogy ő egyedül tölti legényélete utolsó estjét. Ám sokáig nem bánkódhat, ugyanis elrabolják, amikor azonban lekerül a fejéről a zsák, nagy meglepetés éri. Ahogyan Esma asszonyt is, aki váratlanul beállít Senem bulijára. Ha pedig ez nem lenne elég, Faruk és a többi férj is megjelenik, ők viszont nem hisznek a szemüknek.

2021.07.02., Péntek 18:45 - 2. évad, 88. rész

Adem képtelen feldolgozni az anyja tetteit, és miután a pszichiátrián felkeresi, szembesíti az asszonyt. A férfi elkeseredettségében végül autóba ül, és padlógázzal egy épületbe hajt... Eközben Senem és Akif boldogan készülnek az esküvőre, és velük együtt a Boran család is. Burcu azonban - Süreyya ötletétől vezérelve - elintézi, hogy Esma meglátogathassa Garipot. Az idős asszony viszont nemcsak ezért boldog; Faruk végül elfogadja kapcsolatát Garippal, és megígéri, hogy beszél a többiekkel is.