Éjjel-nappal Budapest 2041-2045. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2041-2045. rész tartalma

 

 

2021.06.14., Hétfő 21:30 - 2041. rész

Karola és Ervin kibékülnek, miután Ervin elmondja mi is történt igazából közte és Zsuzsanna között. Karola fotózásán azonban egyre közelebb kerül egymáshoz a két régi ismerős, amit Karola végül nem hagy szó nélkül.

Bori is Roland állandó veszekedése nem csak az ő életüket, hanem mindenki másét is megkeseríti. Barátaiknak viszont nem kötelességük ilyen feszült környezetben élni, így azt a döntést hozzák, hogy amíg nem javul az exházaspár magatartása, ők elköltöznek.

Karesz és Kiki között változatlanul feszült a légkör, amit Karesz kezd megelégelni. Karesz megnyílik Milánnak a kétségeiről Kiki kapcsán, a lány pedig igyekszik kibékülni, hiszen rájön, hogy Karesz az egyetlen módja, hogy visszaszerezze Lucát.

2021.06.15., Kedd 21:30 - 2042. rész

Lali és Virág menedzsere váratlanul fellépést szervez Laliéknak a Nyírségbe, ahol egy fellépőt kellene helyettesíteniük a falunapon. A pár izgatottan indul neki a kihívásnak, nem számítva arra, hogy nem lesz ez egy egyszerű út. Egyik kalamajkából a másikba csöppenek, de legalább lesz mesélni valójuk…

Bori és Roland nehezen viselik a tényt, hogy barátaik valóban elmenekültek. Végül sikerül összefogniuk és félretenniük nézeteltéréseiket, annak érdekében, hogy barátaikat ismét a közös házban tudhassák.

Bécy és Mirjam összefutnak az utcán és beszélgetésbe elegyednek. Hirtelen veszélyes helyzetben találják magukat, amikor egy tolvaj fegyvert szorongatva megtámadja Mirjamot és a nő táskáját követeli…

2021.06.16., Szerda 21:30 - 2043. rész

Kornél nehezen tolerálja Toni áradozását az új kollégájáról. Igyekszik a lányt óva inteni, de Toni egyértelművé teszi, hogy nincs szüksége segítségre. Norbi, az igaz barát, közben kieszel egy tervet, hogyan szabaduljanak meg Balázstól.

Evelin megelégeli, hogy nem tud egyedül lenni a saját lakásában és nem költöznek vissza a többiek. Úgy dönt, saját kezébe veszi az irányítást a siker érdekében és leülteti a lakótársakat megbeszélni a régi sérelmeket és az új szabályokat.

Lali és Virág azon töprengenek, hogy menjenek-e haza Budapestre vagy próbálják meg elintézni, hogy bepótolják az elmaradt koncertjüket. A kalandjuk azonban nem ér véget, sőt ismét abszurd szituációkban találják magukat… 

2021.06.17., Csütörtök 21:30 - 2044. rész

Toni úgy dönt, felmond a munkahelyén Balázs miatt. Kornélnak sikerül meggyőznie a mongol büfé tulajdonosnőjét, hogy adjon még egy esélyt Toninak, amiért a lány természetesen nagyon hálás. Este a banda elmegy bulizni és úgy tűnik, végre történik valami Kornél és Toni között, de az utolsó pillanatban ismét fordul a kocka…

Lali és Virág végre megérkeznek az eredeti célállomásra, azonban a falunap hűlt helyét találják. Szerencséjükre előkerül Gerzson, Lali régi ismerőse, aki segít nekik elintézni egy extra falunapot. Hamarosan azonban kiderül Gerzsonnak hátsó szándékai voltak és nem csak puszta kedvességből marasztalta a párt…

Mesi nagyon a végét járja már, folyamatos stressz és félelem veszi körül. Bence igyekszik lenyugtatni a lányt, de nem sok sikerrel. Az utolsó csepp a pohárban, amikor Mesi hazafelé menet azt érzi valaki követi őt. Bence a segítségére siet, de nem talál senkit a lány nyomában. Vajon Mesi csak paranoid és képzeleg? 

2021.06.18., Péntek 21:30 - 2045. rész

Lalinak ismét fantasztikus ötlete támad. Csajozási tréninget fog tartani az albérletben. Természetesen nem mindenki örvend ennek, de Lali lebeszélhetetlen. Tervét meg is valósítja, többen is megjelennek a képzésen. Az egyik srácnak megakad a szeme Szofin, így Lali kénytelen alkut kötni a lánnyal….

Mesi azt a tanácsot kapja, hogy gyűjtsön egyértelmű bizonyítékot Jenny ellen, azonban nem jár sok sikerrel. Egy újabb atrocitás után megtámadja Jennyt a Klubban, de Bécy még időben leállítja az őrjöngő Mesit. Egyre inkább mindenki számára úgy tűnik, Mesi az akivel probléma van.

Kornél kényszerítve érzi magát, hogy valljon Norbinak, ezért úgy dönt, hazudik, hogy kibújjon a szoros helyzetből. Azonban ezzel egy lavinát indít, aminek a vége az, hogy bulit szerveznek az albérletbe, pedig Kornél nem akar visszaélni Joe bizalmával.