A csodadoktor 152-156. rész tartalma

ˆhirdetés

A csodadoktor 152-156. rész tartalma

 

 

2021.07.12., Hétfő 20:15 - 2. évad, 67. rész (152. epizód)

A rendőrség közbeavatkozásával elszállítják a kórház épületéből a két konkurens család tagjait. Demir és Nazli talál megfelelő donort a páciensüknek, azonban ehhez szükségük lesz az egyik hozzátartozóra. Ali üzenetet kap Gülin-től, hogy egy beteg várja a recepciónál, azonban odaérve sehol sem találja. Eközben Ferman doktor műtéten vesz részt a rezidensekkel. Adil doktornak sikerül megszereznie az intézmény nevét, ahol Ezo-t kezelik. Öröme határtalan, hogy segíthet Ali-nak visszakapnia a barátját, azonban egy váratlan esemény beárnyékolja terveit.

2021.07.13., Kedd 20:15 - 2. évad, 68. rész (153. epizód)

A kórházban mindenki Ali-ért aggódik, a bekövetkezett tragédia után kezelésre szorul. Vuslat azonban közbeavatkozik, ezzel kivívja Ferman haragját. Ali álomképeiben viszontlátja Adil doktort, aki megpróbálja meggyőzni, hogy térjen vissza megszokott életébe, azonban Ali hajthatatlan. Ferman és Nazli szembeszállnak Vuslat asszonnyal, hogy megmentsék Ali-t.

2021.07.14., Szerda 20:15 - 2. évad, 69. rész (154. epizód)

Ali-t megfigyelik miután felébredt a kómából, azonban nehezen viseli a tehetetlenséget. Nazli, hogy maradásra bírja, egy borítékot nyújt át számára. Demir, Doruk és a többiek a hír hallatán örömmel látogatják meg Ali-t, hogy jobb kedvre derítsék, azonban váratlanul megjelenik Vuslat asszony. Ezo kezelése javulást mutat állapotában, azonban váratlanul meglát egy újságcikket, ami felkavarja.

2021.07.15., Csütörtök 20:15 - 2. évad, 70. rész (155. epizód)

Ali nehezen viseli Adil doktor hiányát. Beliz a kórház épülete előtt figyelmes lesz egy fontos változásra. Nazli megrémül, miután ébredéskor nem találja Ali-t az ágyában. Tanju és Doruk megoldásra jutnak egyik páciensük megmentésének ügyében, azonban a művelethez anyagi forrásra lenne szükségük. Tanju elutasító választ kap, így a döntés Vuslat asszony kezében van. Ezo a kezelésen elutasítja a gyógyszerei bevételét, ezért a nővér határozottan lép fel vele szemben. Ekkor váratlan segítője érkezik.

2021.07.16., Péntek 20:15 - 2. évad, 71. rész (156. epizód)

Ezo a szökése után számonkéri édesanyját a történtek miatt. Ferman kirekesztve érzi magát, amiért utólag értesül az alapítvány létrehozásának tervéről. Demir és Adzselia összefognak, hogy segítsék Doruk szerelmi életét. Ali és Szelvi nővér osztoznak egymás fájdalmában. Ezo csalódott lesz, mikor értesül Ali és Nazli kapcsolatáról. Doruk megpróbálja sarokba szorítani Vuslat asszonyt.