Isztambuli menyasszony 2. évad, 104-108. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 104-108. rész tartalma

 

 

2021.07.26., Hétfő 18:45 - 2. évad, 104. rész

Garip meglepi Süreyyát, mikor arra kéri, hogy beszéljen Esma asszonnyal az alapítványi elnökségről. A férfi szerint Esma nagyon ad menye szavára. Burcu bulit rendez, ahol megjelenik Osman is. Igaz, ő azért, hogy beszéljen a lánnyal. Burcu meglepetésére egykori vőlegénye nem is olyan visszahúzódó, ha a szerelemről van szó. Ipek egy felvételt talál Halim és Faruk egyezségéről, amit Ademnek szántak. A nő jól megkavarja a szálakat, és arra kéri Fikretet, maradjanak együtt.

2021.07.27., Kedd 18:45 - 2. évad, 105. rész

Süreyya meglepetést szervez Esmának, és ez erőt ad az asszonynak a folytatáshoz, így nem mond le az alapítványi elnökségről. Ipek nem áll le, a kompromittáló felvételt Farukról elküldi Süreyyának is. A nő egy tárgyalás közepén tör rá a férjére. Fikret pedig sejti, hogy erre komoly oka van. De még a férfi is megdöbben, amikor rájön, hogy Ipek hogyan és miért kavarja a szálakat. Süreyya faképnél hagyja Farukot, aki arra gyanakszik, hogy Halim küldte a felvételt. Can elbúcsúzik Emirtől és Süreyyától is.

2021.07.28., Szerda 18:45 - 2. évad, 106. rész

Miután Süreyya rájön, hogy Faruknak milyen terve volt Adem eltávolítására, a csalódott nő úgy érzi, nem hazudhat Dilarának. Süreyya mindent elmond, majd nem sokkal később Faruk is megjelenik, hogy megmagyarázza. Osman szeretne kibékülni Burcuval, ehhez pedig Garip segítségét kéri. Muratot senki nem veszi komolyan, és ezzel a fiú is egyre inkább szembesül.

2021.07.29., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 107. rész

Süreyya a nagynénjének meséli el Akif és Faruk dolgait. Senem csalódik a férjében, és kérdőre vonja Akifot. Idil a kezelésekkel szeretné csökkenteni Adem dühét. Garip és Esma vacsorát adnak a barátaiknak, ami elég kínosan telik. Ipek kiönti a szívét Fikretnek, abban reménykedve, hogy van még visszaút kettejüknek. Murat elmondja a családnak, hogy külföldre költöznek. Osmannak viszont jó hírei vannak.

2021.07.30., Péntek 18:45 - 2. évad, 108. rész

Emir arra kéri Süreyyát, hogy menjen vele az iskolai piknikre. A kisfiú valójában az apját és a nevelőanyját szeretné kibékíteni. Esma boldogan tér haza a villába, az öröme azonban nem tart sokáig, miután Murat bejelenti, hogy már a repülőjegyeket is megvette. A fiú és Bade másnap elköszönnek a családtól, a villától és Törökországtól. Senem megbocsát Akifnak. Faruk pedig úgy gondolja, jobb tisztázni a dolgokat Ademmel.