Isztambuli menyasszony 2. évad, 109-113. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 109-113. rész tartalma

 

 

2021.08.02., Hétfő 18:45 - 2. évad, 109. rész

Miután Adem végighallgatja Farukot, tajtékozva távozik az irodából. Esma követi a hagyományokat, ezúttal Burcut hívja a hamamba, ahol arra kéri a lányt, hogy a házasság után költözzenek a villába. Ipek és Süreyya jól szórakozik Burcu feszengésén. Ipek továbbra sem bír magával, felvilágosítja Ademet, hogy Faruk őszintesége mögött valójában mi is van - legalábbis szerinte. Fikret ezúttal is veszekedést szít, amikor az egész család előtt kitálal, mit is tett Faruk valójában. Esma pedig Süreyya ellen fordul.

2021.08.03., Kedd 18:45 - 2. évad, 110. rész

Esma nagyon mérges, hogy Süreyya rávette Farukot a vallomásra. Úgy gondolja, hogy a menye tehet arról, hogy idáig fajult a helyzet. Fikret véletlenül találkozik Esrával, és együtt töltik az éjszakát. Ez viszont nem maradhat titokban, Ipek megérzi, hogy a férje tilosban jár. Farukot egyre sűrűbben gyötri a fejfájás. Akif maga alatt van, hogy elveszítette a barátját, testvérét és főnökét. Adem úgy dönt, eladja a részvényeit, és Fikretnek ajánlja fel.

2021.08.04., Szerda 18:45 - 2. évad, 111. rész

Akif úgy dönt, hogy elhagyja Bursát, és Isztambulban kezd új életet. Faruk bejelentkezik az orvoshoz a fejfájások miatt. Ipek meggyőzi az apját, hogy vegye meg a nevére a Boran Jet részvényeit Ademtől. Fikret jó ötletnek tartja, bár nem teljesen érti, hogy a felesége miért segít neki. Ipek a győzelemtől felbuzdulva felkeresi Esrát a boltban, és elújságolja, hogy ismét babát vár. Süreyya és Esma összevitatkoznak, ezúttal a babaszoba a tét.

2021.08.05., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 112. rész

Esma nagyon dühös, amikor kiderül, hogy Fikret Ipeknek adta el a részvényeket. Faruk dühösen elrohan, hogy beszéljen Ademmel. A Boran Jet avatópartijára pedig nem érkezik meg, így Fikret és Adem azt hiszik, sértődöttségében marad távol. Süreyya viszont egyre jobban aggódik, és érzi, hogy valami nem stimmel. Esma idegességében Ademet vádolja meg, hogy csinált valamit Farukkal. Dilarának is gyanús a férje viselkedése, miután látta a bulin Ipekkel sutyorogni.

2021.08.06., Péntek 18:45 - 2. évad, 113. rész

Süreyya próbálja tartani magát, valójában teljesen kikészül. Megérkeznek a rendőrök a házhoz, de csak Faruk pénztárcáját találták meg. Dilara gyanakszik, hogy Ademnek köze lehet az eltűnéshez, ezért elmondja Süreyyának, hogy látta a férfit Ipekkel Sutyorogni. A család kérdőre vonja Fikret feleségét. Faruk eközben ájultan fekszik, míg kórházba nem kerül. Ott Adem talál rá.