Isztambuli menyasszony 2. évad, 114-118. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 114-118. rész tartalma

 

 

2021.08.09., Hétfő 18:45 - 2. évad, 114. rész

A Boran család kétségbeesetten várja, hogy hírt kapjon Farukról. Arra azonban senki nem számít, hogy Adem fogja a jó hírt közölni. Miután a kórházba érkeznek, az orvos pedig elmondja, hogy egy vérrögöt kellett eltávolítani a férfi agyából. Esma, hogy a dühét levezesse, arra kéri Akifot, hogy jelentse fel Ademet a rendőrségen. Süreyya a férje mellett van, amikor az magához tér, és úgy tűnik, minden rendben van vele. Idil próbálja meggyőzni Ademet, hogy a gyűlölet, amit Faruk iránt érez, értelmetlen. Esma és Süreyya pedig egymásra találnak; az idős asszony lányaként tekint a menyére.

2021.08.10., Kedd 18:45 - 2. évad, 115. rész

Miután Esma és Süreyya között megtörik a jég, az idős asszony Ademtől is bocsánatot kér. A férfi azonban már nem bízik a Boranokban, bár megbocsát, de világossá teszi, hogy nem hisz nekik. Farukot hazaengedik a kórházból, de nem lehet nyugodt. A múltjából feltűnik egy gyönyörű nő, akinek hátsó szándékai vannak. Gözdét Adem találta meg, a nő pedig pályázik a Boran cég egyik projektjére. Gariphoz megérkezik Siren, akinek meglepetése van; férjhez ment.

2021.08.11., Szerda 18:45 - 2. évad, 116. rész

Garip és Burcu nagyon meglepődnek, amikor kiderül, hogy Siren férjhez ment, főleg, amikor megtudják, hogy kihez. Bár Osman jól szórakozik... Senem arra gyanakszik, hogy Akif megcsalja Gözdével, hiába nyugtatja Süreyya és Dilara is. Gözde pedig teljes erővel nyomul a Boran cégnél. Ráadásul Fikret felajánlja, hogy elviszi a villába, hogy ott tárgyaljanak Farukkal együtt. Süreyya érzi, hogy valami nincs rendben a nő körül, és többről van szó, mint üzleti kapcsolat. Estére a villába várják Burcut és az új családtagokat. Így már nem csak Osman szórakozik jól...

2021.08.12., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 117. rész

Siren és Esma ismét szembekerül egymással az esküvő részleteit illetően. Bogac és Siren párosán a család egyik fele jókat mulat, míg a másik kellemetlennek érzi. Adem és Dilara között szóba kerül a családalapítás. Senem folyamatosan féltékeny Akifra, végül ráveszi Dilarát és Süreyyát, hogy segítsenek kideríteni, mi van a férje és Gözde között. Akif - bár nem tud róla -, de lebukik, amikor a szexi vörös nővel találkozik. Pedig a kávézás témája egyáltalán nem az, amire Senem gyanakszik.

2021.08.13., Péntek 18:45 - 2. évad, 118. rész

Faruk elmondja az igazságot Süreyyának Gözdéről. Az asszony kiborul, és találkozóra hívja az üzletasszonyt. Gözde elmegy és döbbenten szembesül Süreyya elementáris dühével. Adem azonban nem hagyja, hogy egy féltékeny nő tönkretegye a tervét. Garip figyelmezteti Sirent, hogy az új férje valószínűleg csak kihasználja. Esma pedig végre kendőzetlenül hallja, mit is érez valójában a férfi iránta.