Isztambuli menyasszony 2. évad, 119-122. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 2. évad, 119-122. rész tartalma

 

 

2021.08.16., Hétfő 18:45 - 2. évad, 119. rész

Gözde tovább nyomul, és ráveszi Fikretet, hogy írja alá a szerződést. Faruk ezt hallva kérdőre vonja az öccsét. Süreyya is kikészül a nővel való találkozása után. A sértett asszonyt Ipek próbálja vigasztalni - a maga módján. Ha neki nem is sikerül, Esma asszony megértéssel fordul a menyéhez. Osman kezd ráébredni, hogy az egész eddigi agglegényéletének feladására készül. Gülistanban és Esmában régi emlék ébred egy bizonyos elégett bölcsőről. Siren rádöbben, hogy Bogac át akarja verni.

2021.08.17., Kedd 18:45 - 2. évad, 120. rész

Dilara boldogan újságolja, hogy saját családot terveznek Ademmel. Osman meghívja Ademet is az esküvőre. Gülistan bevallja, hogy égette el a bölcsőt, és azt is, hogy miért. Dilara felkeresi Reyhant a kórházban, az idős asszony azonban elutasítóan viselkedik. Faruk megpróbálja kibékíteni Süreyyát.

2021.08.18., Szerda 18:45 - 2. évad, 121. rész

Esma leül beszélgetni Ipekkel, és teljesen megsemmisíti a menye önbizalmát. Gülistannak és Nazifnak viszont megbocsájt. Bogac aláírja a válási papírokat, Sirent pedig megviseli a tény, hogy kihasználták. Süreyya megpróbálja túltenni magát Faruk hűtlenségén, de nincs is más választása. Eltelik egy hónap, és elérkezik Burcu és Osman esküvőjének a napja. Bár mindketten nagyon izgulnak, úgy tűnik a férfinak komoly kétségei vannak.

2021.08.19., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 122. rész

Osman eltűnik az esküvő előtt, Süreyya talál rá, és győzi meg, hogy a bizonytalanság, amit érez, természetes. Mikor előkerül, mindenki megkönnyebbül, Burcu előtt azonban nem maradhat titokban, hogy a vőlegénye nem biztos magában. Siren emeli az est hangulatát, amitől Esma és Garip kínosan érzi magát, a Boran család többi tagja viszont jól szórakozik. Az anyakönyvvezető előtt azonban olyan történik, amitől mindenkinek elmegy a jókedve.