Meryem 22-31. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 22-31. rész tartalma

 

2021.08.09., Hétfő 15:25 és 16:40

22. rész

Nurten váratlanul megjelenik Oktay lakásában, mert azt hiszi, Meryemmel van. Oktay azt hazudja, hogy Beliz lakása, és Meryemnek nem szabad tudnia róla. Savas azt tervezi, hogy egy helyre csalja az ügyészt, Derint és Meryemet, hogy kihallgathassa, miről beszélnek, mert biztosra veszi, hogy mindhárman tudnak egy bizonyos titokról. Naz segít bátyjának véghez vinni a tervet. Amikor Meryem távozna, lövés dördül, és Oktay összeesik.

23. rész

Oktayt kórházba szállítják, a rendőröket az érdekli, hogy ki lőtt rá az ügyészre. Savast és Meryemet őrizetbe veszik. Derin elmeséli Yurdalnak, hogy amikor az ügyész attól félt, hogy Meryem kitálal Savasnak, megkérte, hogy lője meg, és mivel Derin nem volt rá hajlandó, meglőtte saját magát. Yurdal dühös, amiért Savas nem hagyja ezt az ügyet, és megígéri Derinnek, hogy kihúzza a pácból.

2021.08.10., Kedd 15:25 és 16:40

24. rész

Burcu rájön, hogy Sevinc elgázolásakor nem vezethette Meryem az autót, mert az őrizetbe vételkor készült fényképen tisztán látszik az utasoldali biztonsági öv nyoma. Már csak azt kellene tudni, hogy kinek falaz. Haldun közli Meryemmel, hogy mégis ott maradhat az apja a kórházban. Beliz panaszkodik Nurtennek, hogy Oktay nem hajlandó véget vetni a kapcsolatának Meryemmel. Nurten megnyugtatja, hogy ez nem így lesz.

25. rész

Ertan folyamatosan Burcu körül legyeskedik, hogy tájékoztatni tudja az ügyészt, ha a nyomozó rájön valamire. Burcu előkeresi a bizonyítékokat a baleset helyszínéről, és talál egy márkás mandzsettagombot. Nurten elmegy Meryem munkahelyére, ennivalót visz neki, az edény alá csúsztatja az Oktay lakását nyitó kártyát. Arra számít, hogy ha Meryem odamegy, és együtt látja Belizzel, kiábrándul belőle.

2021.08.11., Szerda 15:25 és 16:40

26. rész

A mandzsettagomb után kutatva eljutnak a Prestige nevű boltig, és elkérik a vásárlói listát, amit Burcu magával visz. Meryem elmegy Oktay lakására, és ott találja köntösben, amiből biztosra veszi, hogy a Sargün vállalat pénzeli Oktayt. Az ügyész fél, hogy Meryem lebuktatja. Beliz sírva hallgatja őket a szomszéd szobából. Burcut megtámadják, elrabolják tőle a listát. Güclü a támadó nyomába ered, de megsérül. Meryem bevallja Selmának a teljes igazságot a baleset éjszakájáról.

27. rész

Yurdált nagyon érdekli, milyen kapcsolatban áll Oktay Beliz Bilennel, mert Beliz apja volt az ügyvédje, míg autóbalesetben meg nem halt, és ő nem akar még egy Bilent a cége környékén. Güclüt behívják a rendőrségre, hogy azonosítsa Burcu támadóját. Güclü a támadás során megsebesítette Ertant a lábán, ezért egy piti tolvaj lábát megsebesíti, hogy a nyakába varrhassák a támadást.

2021.08.12., Csütörtök 15:25 és 16:40

28. rész

Meryem beviharzik Oktayhoz, és megfenyegeti, hogy mindent kitálal a főügyésznek, ha még valakinek bántódása esik a szerettei közül. Oktay mindent elkövet, hogy kimagyarázza magát. Meryem felkeresi Savast az irodában, amin Yurdal felháborodik, de Meryemet már nem könnyű megfélemlíteni. Derin átlátja Oltay terveit, tudja, hogy a Sargün vállalatra pályázik. Naz egy londoni fiúval csetel, és nagyon boldog, amikor megtudja, hogy hamarosan Törökországba utazik.

29. rész

Meryem apja, Arif, újra elkezd beszélni a kórházban, és elmondja Meral nővérnek, hogy Oktay Sahin okozta a kómát. Oktayt értesíti a takarító, hogy Meral nővér megtudta az igazat. Arif épp el akarja mondani Meryemnek is, de a takarító tornázni viszi Arifot. Oktay a kórházba siet, és Arifot belefojtja a medencébe, hogy elhallgattassa.

2021.08.13., Péntek 15:25 és 16:40

30. rész

Meryem teljesen magába zuhan apja halálhírére. Savas végig mellette van, és támogatja, közben megpróbálja megszerezni a biztonsági kamerák felvételeit, de azokat valaki már törölte. Az ápolónő, aki hallotta Arifot beszélni, nyom nélkül eltűnt. Oktay megbízza az anyját, hogy ne tágítson Meryem mellől, minden lépését figyelje. Burcunak gyanús Ertan sérülése, felmerül benne, hogy ő volt a támadója. Meryem elüldözi az átkozódó Nurtent.

31. rész

Yurdal parancsára Oktay megpróbálja elérni, hogy Beliz ne nyomozzon Arif halálának ügyében. Savas megkéri az apját, hogy kerítse elő Meral nővért. Yurdal örül, mert úgy érzi, Oktay hibát követett el, és most már a markában tartja. Beliz testvére, Berk, megérkezik Londonból, a lány nagy örömére. Burcu rájön, hogy Gülümser Meryem főnöke, és kérdőre vonja Güclüt, hogy mikor mondják el a lánynak az igazat.