Éjjel-nappal Budapest 2066-2070. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2066-2070. rész tartalma

 

 

2021.07.19., Hétfő 21:30 - 2066. rész

Roland reggel dühös és letört, amiért vidáman Bori folytatja a régi életét, ám Evelin biztatására elhatározza, hogy visszatalál a régi önmagához. Roland újra formában érzi magát, és meg akarja mutatni Borinak, hogy ő is éli tovább az életét, ezért Adriánnal együtt hazaviszik a fitneszstúdióban megismert lányokat….

Toni Livitől kér tanácsot, miután Dani gyakorlatilag közölte vele, hogy tetszik neki. Livi úgy véli, hogy Danival féltékennyé teheti Kornélt. Toni kissé bizonytalanul meglépi ezt, és Kornél tényleg féltékennyé is válik, amikor megtudja, hogy Toninak este randija lesz Danival…

Lali továbbra is depressziós a Virággal való külön költözés miatt. Amikor azonban Virág elejt egy fél mondatot a lakás állapotáról, Lali úgy dönt, hogy mindent megjavít, és így fog imponálni Virágnak. Azonban a kétbalkezes Lali több kárt okoz, mint amennyi hasznot hajt… 

2021.07.20., Kedd 21:30 - 2067. rész

Roland azt hazudja Borinak és Evelinnek, hogy tökéletesen sikerült az egy éjszakás kalandja. Másnap reggel azonban bevallja Evelinnek, hogy féltékennyé akarta tenni Borit, azért mondta. Roland és Evelin elmennek strandolni, aminek az a vége, hogy Roland kezdeményezik Evelinnél.

Toni észreveszi, hogy mennyire megviselte Kornélt, ami Tonival történt, és végre be meri vallani az érzéseit Kornélnak. Kornél azonban hozza a papírformát, és ismét megbántja Tonit. Kétségbeesésében Toni Livihez fordul, aki azt tanácsolja neki, hogy felejtse el Kornélt, mint pasit.

Bori beszervezett maga mellé két táncoslányt és elhatározza, hogy beindítja a karrierjét a Showgirls-zel és keményen gyakorol, hogy ismét a tánc lehessen a hivatása. Miután Bori megússza, hogy Bécy kirakja a házból, új erőre kap, és még inkább a karrierjére koncentrál.  

2021.07.21., Szerda 21:30 - 2068. rész

Amikor reggel Szofi véletlenül Adriánnak küld el egy sms-t, amit eredetileg Gábornak szánt, és amiben Adrián feszes fenekét dicséri, nyomás alá kerül, hogy valahogy helyrekalapálja a hibáját. Sikerül elcsórnia a mobilt Adriántól, de a PIN-kódon elbukik.

Evelin nem érti, miért kezdeményezett vele Roland. Válaszokat követel, de a fiú mindig kitér előlük. Evelin úgy dönt, hogy akkor fütyül rá, de végül rájön, hogy a csak nem hagyja nyugodni. De hiába reménykedik abban, hogy a fiú majd bevallja, hogy számára is többet jelentenek egymásnak, Roland közli vele, hogy hiba volt az egész, és a barátságuk fontosabb neki.

Reggel Máté és Tekla boldogan babáznak, miközben André továbbra is azzal idegesíti Mátét, hogy Zente az ő fia. Ezalatt Tekla átveszi az apasági teszt eredményét, de nem meri felbontani.

2021.07.22., Csütörtök 21:30 - 2069. rész

Toni még mindig nagyon szégyelli, hogy szerelmet vallott Kornélnak, és legszívesebben soha többé nem kerülne a fiú szeme elé. Bár Toni szíve szerint hazamenne, Livinek mégis sikerül őt rávennie arra, hogy bulizzanak egyet suli után.

Szofi kínos zavarban van, hogy a rossz helyre küldött sms miatt Adrián tudja, hogy szexisnek találja, ezért azzal védekezik, hogy csak poénkodott. Adrián azonban nem hisz neki, és minden alkalmat megragad, hogy flörtöljön Szofival, aki mindezt provokációnak veszi.

2021.07.23., Péntek 21:30 - 2070. rész

Bécy reggel azzal a hírrel állít be Evelinhez, hogy vett egy tanyát, amit szeretne felújítani, rendbe tenni, és azt tervezi, hogy Mirjammal ott fognak élni. Evelin hitetlenkedve fogadja a hírt, de mikor az apja segítséget ér tőle, mert egy jobbkézre lenne szüksége, Evelin a padlón lévő Lalit ajánlja.

Toni dühös lesz, amikor Kornél megint Dani ellen hergeli, és óva inti attól, hogy összejöjjön vele. A lány beolvas neki, hogy ne avatkozzon az ügyeibe, és dacból elmegy egy randira Danival, hogy kiverje a fejéből Kornélt.

Milán és Karesz jókedvűen térnek vissza Thaiföldről, és el sem akarják hinni, hogy távollétükben Kareszt felkérték egy netes rádió podcast-ra a büfékocsival kapcsolatban. A nap folyamán a félreértések vígjátékába keverednek, és a fiúk teljesen elvágják magukat a riporternél. Milán vigasztalhatatlan, hogy elszúrta Karesz nagy esélyét.