Éjjel-nappal Budapest 2071-2075. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2071-2075. rész tartalma

 

 

2021.07.26., Hétfő 21:30 - 2071. rész

Evelin és Roland egy közös fotózáson vesznek részt a TÉR-ben. Minden jól megy, amíg Kriszta a fotós lány ki nem szemeli magának Rolandot. Miután Evelin érdektelennek tetteti magát, a nő rástartol Rolandra és sikerrel is jár…

Toni azon tépelődik, vajon helyesen tette-e, hogy megcsókolta Danit. A dolog nyomasztja a lányt, és bevallja a csókot Livinek. Beszélni akar Kornéllal és Danival is, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, de csodálkozva konstatálja, hogy egyik fiú sem jelenik meg a suliban…

Mikor Glória a rádióban felkonferálja az aznapi műsort, Milán és Karesz tartanak tőle, hogy a riporterrel történt félreértés teljesen tönkreteheti a karrierjüket. Milánnak bűntudata van, és menteni akarja a menthetőt, ezért elrohan a rádióba, hogy rávegye Glóriát, hogy egy szót se meséljen el adásban a történtekről…. 

2021.07.27., Kedd 21:30 - 2072. rész

Evelin és Roland együtt töltik a napot és jól érzik magukat, de amikor Evelin közelebb kerül Rolandhoz, villámcsapásszerűen felismeri, hogy talán többet jelent neki a fiú, mint gondolta.

Miután Toni tegnap bejelentés nélkül beállított Danihoz, és a fiú durván elküldte, ma összefutnak az iskolában. Dani bocsánatot akar kérni, de amikor a lány kérdezősködni kezd, miért volt tegnap olyan ideges, a fiú újra bezárkózik. A lány barátai is egyre hajtogatják, hogy Danival nem stimmel valami, és hogy tartsa távol magát tőle, mielőtt baja esik.

Tekla egy férfival álmodik, de a baba sírása visszahozza őt a valóságba. Tekla feszültsége nő, miután a klinika egyértelműen kijelenti, hogy a DNS-teszt nem tévedett, és miután a védőnő is megerősíti, hogy a túlhordás oka egy későbbi teherbeesés is lehetett, Tekla az álom után felidézi magában az emlékeit. 

2021.07.28., Szerda 21:30 - 2073. rész

Szofi újra úgy érzi, hogy Adrián provokálja, amikor a férfi megint adja a macsót. Amikor azonban megtudja, hogy Adrián mennyire nehezen ért szót Kornéllal, arra ragadtatja magát, hogy jó tanácsot adjon a férfinak és azon tűnődik, hogy Adriánnak talán van egy másik, érzékenyebb oldala is.

Karesz felhúzza magát az egyetlen negatív kritikán, ami megjelenik a büfékocsijáról, és amit igazságtalannak tart. Karesz félelme, hogy a kocsi hírneve megszenvedheti a kritikát. Keresni kezdi az anonim kritikust, és amikor azt hiszi, leleplezte, egy fiatalemberrel konfrontálódik, akiről azonban kiderül, hogy ártatlan.

Tivadar reggel azon méltatlankodik, hogy Tekla semmi nyomra nem emlékszik a titokzatos pasival kapcsolatban, csak amit tegnap már elmondott. Eközben Tekla továbbra is maga alatt van, de aztán felismeri a tetoválása alapján egy internetes bulvárhírben. 

2021.07.29., Csütörtök 21:30 - 2074. rész

Tivadar mindenáron segíteni akar Teklának, aki egyre jobban szorong attól, hogy mi lesz, hiszen a gyermeke apja egy egyéjszakás kaland. Lilo magánnyomozó ismerőse kideríti a férfi címét, Tivadar azonban nem tudja, mit csináljon.

Amikor Szofi a fürdőben megpróbál kimenekülni a meztelen Adrián elől, elcsúszik, és Adrián is ráesik. Ebben a pillanatban lép be Tamara a fürdőbe. Szofi attól tart, hogy Tamara azt feltételezi, szexeltek Adriánnal. Másnap reggel Szofi ugyan tisztázza Tamara előtt, hogy semmi sem történt Adrián és közte, de megdöbbenti, amikor kiderül számára, hogy Adriánnak nem lenne kifogása ellene, ha lenne köztük valami.

Roland csalódottan úgy látja, hogy többé nem lesznek együtt Borival. Evelinnek bizonygatja, hogy már túl van a volt feleségén és ezért hatalmas bulira készül a Lupa Beachen. Roland és Evelin játék és koktélozás közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mire becsípve hazaérnek, már nem tudnak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.

2021.07.30., Péntek 21:30 - 2075. rész

Evelin megalázva érzi magát, amikor Roland este lerázza őt azzal, hogy maradjanak csak barátok. Evelinben reggel még mindig dolgozik az indulat, és ennek hangot is ad, amit Bence és Mesi értetlenül hallgatnak végig. Bence ráveszi Rolandot, hogy kérjen bocsánatot, mielőtt a kettejük közötti balhé a T.É.R. rovására megy.

Felbukkan Karesz egy régi osztálytársa, akit már ezer éve nem látott. Janó meghívja őket magukhoz, ahol Milán és Karesz megismerkednek Janó feleségével, Júliával. Ám egy családi botrány robban ki, amikor Janót rajtakapják a szeretőjével.

Tekla kalandja miután este szembesül azzal, hogy valószínűleg Ő Tekla gyerekének az apja, ragaszkodik az apasági teszthez, amibe Tekla is belemegy. Szofi váratlanul betoppan, és szembesül a helyzettel, Tekla pedig azzal, hogy Szofi azért jött, hogy Máté holmijait elvigye a fiú kérésére. Tekla kiborul a tudattól, hogy Máté talán már soha többet nem lesz az élete része.