Éjjel-nappal Budapest 2076-2080. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2076-2080. rész tartalma

 

 

2021.08.02., Hétfő 21:30 - 2076. rész

Toninak nincs sok kedve elmenni a nyári alkotótáborba, mert ott nem tudja elkerülni Kornélt, akivel épp igyekszik lezárni a kapcsolatát. Csupán annak tud örülni, hogy Dani nem utazik velük, és azt reméli, hogy így legalább el tudja kerülni az érzelmi káoszt.

Szofi örül, hogy sikerült elsimítania a konfliktust közte és Adrián között. Tamara arra bátorítja Szofit, hogy hívja meg egy randira Adriánt. Mikor Szofi rászánja magát erre, Adrián egyáltalán nem veszi komolyan a gesztusát.

Reggel Bori közli, hogy szerveznek mára egy bulit. Közben Roland arra jut, hogy rendbe kell tennie magában az érzéseit, és azon gondolkodik, hogy elmegy Ibizára Drexhez. A bulin aztán Bori és Roland végre ismét megtalálják a hangot.

2021.08.03., Kedd 21:30 - 2077. rész

Toni nagyon feldúlt. Danival töltötte az éjszakát, beszélgettek és összebújtak. De amikor a fiú meg akarja csókolni, visszavonulót fúj, mert Kornélra gondol. Nem sokkal később Dani elmondja neki, hogy Kornélt nem zavarja, hogy együtt vannak, szabad utat adott nekik.

Szofi egyszerre feldobott és értetlen, mert a veszekedés szenvedélyes szexbe torkolt Adriánnal. Amikor Adrián meg akarja hívni ebédelni, Szofi reménykedni kezd, hogy Adrián is így érez. Szofi csalódására azonban a fiú közli, hogy reméli, a szex nem tette tönkre a viszonyukat és bimbózó barátságukat…

Bori nem akarja, nem tudja újrakezdeni Rolanddal, és ezért inkább elmenekül. Szó nélkül akar lelépni, de Karola véletlenül pont elcsípi, így a lány elmondja neki az érzéseit, de azt, hogy hová utazik, nem.

2021.08.04., Szerda 21:30 - 2078. rész

Toni nem tudja rávenni magát, hogy lefeküdjön Danival. Bár Livi azt tanácsolja neki, hogy jöjjön össze Danival, egyszerűen képtelen kiverni a fejéből Kornélt. Toni próbálja figyelmen kívül hagyni Kornélt az eddigi játszadozásai miatt, de amikor este Kornél eltűnik, és senki sem tudja, hol marad, aggódni kezd. Már fel akarja adni, amikor rátalál Kornélra, akiből előtörnek a Toni iránti érzései...

Roland elhatározza, hogy kideríti, hová tűnt Bori. Rájön, hogy mindig ugyanazzal a taxis társasággal utazik és meg is találja a taxist, aki Borit a reptérre vitte, de azt is elmondja, hogy egy férfival látta…

Lali szeretné újra kezdeni Virággal, de azzal szembesül, hogy Virág egy jóképű fiú oldalán lép be a lépcsőházba. Közben Lali tudomást szerez, hogy este Virág önállóan lép fel. Ez Lalinak övön aluli, nem lehet, hogy Virág nélküle énekeljen. Úgy dönt, szabotálja Virág fellépését. Tönkreteszi a pendrive-ot a fellépés helyszínén, de lebukik Virág és Noémi előtt. Lali hiába kér bocsánatot Virágtól, azzal szembesül, hogy tettével egy rivális pasi karjaiba lökte szerelmét.  

2021.08.05., Csütörtök 21:30 - 2079. rész

Kornél és Toni nagyon boldog, hogy végre egymásra találtak. Amikor Toni és Kornél között megtörténhetne az első alkalom, teljes erővel visszatér Kornél félelme attól, hogy ez neki nem fog menni. Nem sok választja el attól, hogy mindent bevalljon Toninak…

Roland látja, hogy a táncosok mennyire kivannak, mert Bori utazása a munkájától is megfosztotta, felajánlja, hogy jöjjenek a Térbe táncolni. Mikor az egyik lány a sikeres casting után kikezd Rolanddal, a fiú visszautasítja, ami reménnyel tölti el Evelint. Mikor a fiú megmutatja neki, hogy késznek érzi magát az újrakezdésre, Evelin is bizakodó lesz.

Lali maga alatt van, amikor Virág ront be a szobájába, hogy kérdőre vonja, ő volt-e az, aki a gitáros szomszéd srác ajtaját megrongálta. Lali ezt kikéri magának, és féltékenykedik. Lali irigykedik Virágra, mert ismét sikeres koncertet ad Zolival, ezért elhatározza, hogy becsajozik, hogy felhívja magára Virág figyelmét. 

2021.08.06., Péntek 21:30 - 2080. rész

Lalit koncert után Noémi várja, aki békejobbot kínál. Lali kétkedik és tétovázik, de végül elfogadja azt. A békekötésre egy bárban koccintanak, ahol mind a ketten berúgnak. Virág, mikor hazaér, egy nagy csokor virág fogadja Lalitól. Virág meghatódik és szeretné megköszönni, de mikor felmegy az albérletbe, és benyit Lali szobájába, ott találja Lalit és Noémit, egy ágyban, összeölelkezve.

Evelin teljesen el van varázsolva, mert találkozott egy fiúval, ám kicsit megijed, amikor rájön, hogy elfelejtette elkérni a fiú telefonszámát, és attól tart, soha többé nem látja őt. A fiú azonban később felbukkan a TÉR-ben, és randira hívja a lányt.

Tivadar kifaggatja Szofit, mi van közte és Adrián között, mert szerinte Szofi teljesen belezúgott a férfiba. Szofinak az arcára van írva a válasz, viszont miközben ezt beismeri Tivadarnak, nem veszi észre, hogy Adrián ott áll mögötte, és mindent hallott…