Éjjel-nappal Budapest 2081-2085. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2081-2085. rész tartalma

 

 

2021.08.09., Hétfő 21:30 - 2081. rész

Lali aggódik, mert Virág szó nélkül elutazott és nem tudja sehol se elérni. Amikor a lány végre megérkezik, Lali egy pillanatig megkönnyebbül, de nem tart sokáig az öröme, mert Virág elutasító vele és közli vele, hogy útjaik elválnak egymástól. Eközben Gábor kitalálja, hogy a társaság menjen le Balatonra nyaralni egy kicsit.

Milán értesül róla, hogy Bella ismét Pécsen van, és el akar menni érte. Karesz is rááll, és a két barát útnak indul Milán taxijával. Természetesen az úton egy kalandba keverednek, és ezért kénytelenek a szabad ég alatt tölteni az éjszakát.

Mikor Szofi dühödten Tivadar szemére veti, hogy kikotyogta Adrián előtt Szofi érzelmeit, Tivadar elhatározza, hogy jóváteszi hibáját. Felkeresi Adriánt, és sikerül meggyőznie arról, hogy tévedés történt, ugyanis Szofi nem belé, hanem Mátéba szerelmes.

2021.08.10., Kedd 21:30 - 2082. rész

Karesz és Milán tovább indul Pécs felé, hogy megtalálják Bellát, és hazavigyék. A Mesi által megadott címen azonban nem találják, így tanácstalanná válnak. Amikor már majdnem feladják a reményt, hogy megtalálják, Bellát de véletlenül a nyomára bukkannak.

Az albérletben a csapat lázasan készülődik a nyaralásra. Amikor leérkeznek meglepetések sora várja őket. Tamara megismerkedik egy sármos idegennel, Sztella meglepi a megdöbbent Gábort, Szofi pedig ráeszmél mennyire magányos is valójában.

Toni és Kornél boldog párt alkotnak. Toni azonban attól tart, Daninak esetleg fájdalmat okoz a boldogságuk. Később négyszemközt beszél Danival, aki biztosítja őt arról, hogy semmiféle probléma nincs azzal, hogy a lány Kornéllal jár, ettől még barátok maradhatnak, de Dani jelzi Toninak, hogy szerinte Kornél nem fogja tudni őt boldoggá tenni. 

2021.08.11., Szerda 21:30 - 2083. rész

Bella úgy dönt, hogy a fiúkkal tart Budapestre. Milán reménykedik, hogy minden marad a régiben. Bella a nap folyamán mégis úgy dönt, hogy vissza akar menni Pécsre. Milán ezen kiakad, Bella pedig szemrehányást tesz Milánnak és Karesznek, amiért ő már hamarabb látta, hogy Kiki nem százas.

Gábor próbál menekülni Sztella elől, de a lány rátalál, és szexelni akar vele a nádasban. Tamara és Ádám a romantikus vitorlázás közben egyre jobban közel kerülnek egymáshoz, majd le is fekszenek egymással. Ezalatt Szofi leissza magát, mert nem bírja nézni, ahogy Adrián csajozik.

Tekla és Tivadar már napok óta alig alszanak Zente miatt. Közben megérkezik az apasági teszt. Tekla végül úgy dönt, hogy nem szeretné, ha Márk szoros kapcsolatot alakítana ki Zentével, de a kimerültség miatt nem tud helytállni, este véletlenül tüzet okoz a konyhában. 

2021.08.12., Csütörtök 21:30 - 2084. rész

Tamara a vitorláson elégedetten ébred Ádám mellett. A többiek a tegnapi bulit tárgyalják, miközben Lali nagyon izgatottan az esti bulira készül és tombolákat vásárol. Tamara viszont megtudja, hogy Ádám titkol valamit előle, így csalódottan lelép a vitorlásról.

Tekla nagyon megijed, amikor Tivadar ébreszti, hogy füst van a lakásban. Tivadar elhárítja a veszélyt, Teklának viszont súlyos kétségei támadnak, hogy rossz anya és veszélyezteti a gyerekét. Később hármasban leviszik levegőzni Zentét egy parkba, de amikor Tivadar és Lilo nem figyelnek rá - Tekla pedig Márkkal beszélget - a babakocsi megindul a lejtőn.

Toni elmondja Livinek, hogy igazából még semmi sem történt közte és Kornél között, de azt tervezi, hogy ezen ma este változtat. Amikor Kornél lelkesen reagál Toni esti terveire, Toni reméli, hogy meglesz közöttük az első szex.

2021.08.13., Péntek 21:30 - 2085. rész

Szofit rosszul érinti, amikor megtudja, hogy Adrián el akar költözni, és már meg is találta a tökéletes lakást. Kornélnak nem kerüli el a figyelmét, hogy Szofinak vannak érzései Adrián iránt, és kérdőre vonja, miközben figyelmezteti; ne hagyja, hogy Adrián megbántsa.

Gábor váratlanul felmond, mert át kell vegye Máté helyét Joe termében. Evelin ezért az oldalán posztol egy hirdetést. Közben Vivien elmegy a T.É.R.-be, hogy leigya magát, mert Bori távozásával megint légüres térbe került. Evelinnek az az ötlete támad, hogy mi lenne, ha újra velük dolgozna a T.É.R.-ben?

Farkas arra biztatja Bécyt, hogy tegyen meg mindent, hogy Mirjam megbocsásson. Bécy meg is fogadja a tanácsot, de minden félresikerül, és rájön, hogy valami végleg tönkrement közte és Mirjam között.