Doktor Murphy 4. évad, 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Doktor Murphy 4. évad, 16-20. rész tartalma

 

 

2021.07.19., Hétfő 21:40 - 4. évad, 16. rész

A döntés

Shaunnak nehezére esik félretenni orvosi mivoltát és egyszerű apaként, társként viszonyulni a Lea terhességénél felmerülő komplikációkhoz. A kórház egyik jókedélyű, idős betege karján ,,,nem újraélesztendő" karkötőt visel. Amikor leáll a szíve, már-már kimondják a halál időpontját, ám a pacemakere újraéleszti. Maxine ragaszkodik ahhoz, hogy vegyék ki. Dr. Asher nem ért egyet azzal, hogy ez a vidám hölgy meg akar halni, ezért mindent elkövet, hogy életben tartsa.

2021.07.20., Kedd 21:40 - 4. évad, 17. rész

Példaképek

Dr. Andrews egykori példaképe, Dr. Nakano egyik betege kórházba kerül, és Shaun nem fél konfrontálódni a híres sebésszel, amikor úgy véli, hogy a műtét, amit Dr. Andrews-zal terveznek, a páciens halálát okozza majd. A Claire által tinikora óta bálványozott politikus, Marian Clark szenátor fura tünetekkel megy be a klinikára. Claire-nek szembesülnie kell azzal, hogy a politikusok sokszor hazugságokkal ámítják a híveiket.

2021.07.21., Szerda 21:40 - 4. évad, 18. rész

Az amatőr sebész

Shaun kempingezni viszi Leát, hogy elterelje a figyelmét arról, hogy elvesztették a babát. Minden összeesküszik ellenük, de végül az erdei kiránduláson felszabadulnak, mígnem Shaun leesik egy rönkről, és Leának a sátorjavító készlettel kell összevarrni egy eret a lábában. Morgan és Park soha nem értenek egyet, és Morgan felveti, hogy legjobb lesz, ha többé nem beszélnek egymással.

2021.07.22., Csütörtök 21:40 - 4. évad, 19. rész

A misszió

A St. Bonaventure csapata Guatemalába utazik egy sebészeti misszió keretében, hogy egy vidéki kórházban olyanokon segítsenek, akiken a helyi orvosoknak nem sikerült. A helyszínre érkezve el kell dönteniük, hogy a rengeteg betegből ki lesz az a 12, akit érdemes megműteniük. Shaun nagyon lelkesen veti bele magát a gyógyításba, Lea viszont még mindig a baba elvesztése miatti gyásszal küzd.

2021.07.23., Péntek 21:40 - 4. évad, 20. rész

Kalandos esetek (évadzáró epizód)

Shaun egy kockázatos műtétet végez áram nélkül, mert a guatemalai vidéki kórház hirtelen áram nélkül marad. Dr. Lim és Dr. Mateo Rendón Osma kapcsolata elmélyül, miután egy olyan műtétet végeznek, melynek során nehézségek merülnek fel.