Meryem 12-21. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 12-21. rész tartalma

 

2021.08.02., Hétfő 15:25 és 16:40

12. rész

Yurdal busásan megjutalmazza Oktayt a szolgálataiért. Savas továbbra is arról faggatja Meryemet, hogy kinek falaz, mert abban biztos, hogy nem ő okozta Sevinc halálát. Yurdal megbízza Oktayt, hogy próbálja meg ellopni Turan államügyésztől a rá nézve terhelő bizonyítékokat. Oktay egy magánklinikára viteti Meryem apját, azt hazudja a lánynak, hogy hitelt vett fel a kezelésére. Meryem boldog, mert felhívták, hogy munkát ajánljanak neki, a priusza ellenére. Nem tudja, hogy mindezt Savas intézte, de nem puszta jótékonyságból, arra számít, hogy Meryem talán megnyílik Gülümsernek.

13. rész

Savas épp Derinnel vacsorázik, amikor Güclü értesíti, hogy Meryem az Ayden szállodában van Oktay-jal. Savas azonnal odarohan, Derin pedig értesíti Oktayt. Mire Savas és Güclü odaérnek, már nem Meryemmel találják az ügyészt, hanem Belizzel, intim körülmények között. Güclü nem éri, hogy surranhatott ki Meryem a szállodából.

2021.08.03., Kedd 15:25 és 16:40

14. rész

Yurdal próbálja megértetni Savassal, hogy Oktay az utolsó reménye, mivel Turan Ersoy börtönbe akarja záratni. Savas bevallja, hogy jobban szerette azokat az időket, amikor még egy kis kunyhóban éltek, és nem voltak gazdagok. Meryem kimegy Sevinc sírjához, de Zeliha elüldözi onnan. Beliz folyton féltékenykedik Meryemre, Oktay élvezi a helyzetet. Turan meg akarja látogatni Arifot, és Oktay mindenképp ott szeretne lenni, nehogy kiderüljön, hogy Turan hozta ki a börtönből, és nem ő.

15. rész

Meryem megkérdezi Turant, hogy ő hozta-e ki a börtönből, de mire válaszolhatna, Oktay közbelép. Meghívatja magukat Turan házába, hogy ellophassa a Yurdalra nézve terhelő iratokat, mert így örökre lekötelezheti Yurdal Sargünt. Meryem kezd rájönni, hogy Oktay minden szava hazugság, de az ügyész mindig kimagyarázza magát, és Meryem nagy jótevőjének szerepét játssza.

2021.08.04., Szerda 15:25 és 16:40

16. rész

Selmát kiengedik a börtönből, és Gülümser neki is munkát ajánl. A lányok boldogok, hogy rájuk mosolygott a szerencse. Selma ragaszkodik ahhoz, hogy Meryem nála lakjon. A lány amúgy sem fogadta el, hogy Oktay béreljen neki valamit, inkább a leégett, romos házukban lakik. Yurdal utasítja Rizát, hogy semmisítsen meg céges iratokat, ám Burcu nyomozó résen van, és elcsípi, mielőtt megtehetné. Oktay és Meryem meglátogatják Turant. Oktay a mosdóba igyekezvén, megtalálja Turan dolgozószobáját, és letölti a gépéről Yurdalnak a fájlokat. Savas is megjelenik Turannal, és kényszeríti, hogy mondja el Meryemnek, ki hozta ki a börtönből.

17. rész

Yurdal megszökik a letartóztatás elől, és Derin galériájában bujkál. Oktay letartóztatja Savast, mert meg akarja mutatni, hogy bármit megtehet, de Savas nem ijed meg tőle. A kihallgatóban Oktay számára kínos dolgokat mond Savas, az ügyésznek fogalma sincs arról, hogy a felettese is figyeli a kihallgatást. Oktay Meryem minden lépését figyeli. Selma volt férje a cimboráival rátámad a lányokra. Egyetlen szerencséjük, hogy Savas, akit aggaszt Meryem sorsa, épp arra jár.

2021.08.05., Csütörtök 15:25 és 16:40

18. rész

Selma furcsállja, hogy épp az a Savas Sargün segít rajtuk, aki barátnőjét börtönbe juttatta. Meryem barátnője, Elif, azzal hívja fel őt, hogy úgy tűnik, a pékségüket lebontják. Ám amikor odaér, kiderül, hogy csak felújítják. Beliz próbálja a becsületes oldalra terelni Oktayt, ám az ügyész becsvágya mindennél erősebb.

19. rész

Oktay elhatározza, hogy galád módszerekkel megszabadul Turantól, akinek az igazságérzete nem hagyná, hogy Yurdal megússza, amit tett, és mivel túl nagy a befolyása, mindenképpen veszély jelent Oktay jövőbeni céljaira. Ha Turant félreállítja, Yurdal Sargünt egy életre lekötelezi. Oktay megpróbálja elhitetni Meryemmel, hogy Turan korrupt.

2021.08.06., Péntek 15:25 és 16:40

20. rész

Savas arra kéri apját, hogy tartsa távol magától az ügyészt. Bizonyos tranzakciók miatt Derin családja és a Sargün vállalat között, Yurdal börtönbe kerülhet gazdasági bűncselekményért, hacsak Savas feleségül nem veszi Derint. Savas közli Derinnel, hogy amennyiben rájön, hogy titkolózik, a házasságból nem lesz semmi. Savas elmondja Meryemnek, hogy Oktaynak köszönhető Turan letartóztatása. Yurdal egy luxuslakást ad Oktaynak a szolgálataiért cserébe.

21. rész

Meryem nagyon szenved, úgy érzi, csak bajt hoz a szeretteire. Savas próbálja megmutatni Meryemnek Oktay igazi arcát, de a lány nagyon bizalmatlan. Sevinc anyja felkeresi Savast, és kérdőre vonja a hírrel kapcsolatosan, miszerint feleségül veszi Derint, miközben még a gyászidő sem járt le. Ertan igyekszik közel kerülni Burcuhoz, hogy az ügyészt időben tájékoztathassa, de a nyomozónő nem szeretne barátkozni. Derin és Oktay szövetkeznek Meryem ellen, mert tudják, hogy csak az apjával tudják befolyásolni.