Meryem 2-6. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 2-6. rész tartalma

 

2021.07.19., Hétfő 16:40 - 2. rész

Meryem, hogy szerelmének ne legyenek gondjai a munkahelyén, magára vállalja a balesetet, nem tudván, hogy valakit halálra gázoltak. Arról fogalma sincs, hogy Oktay épp szakítani akart vele, mert már rég viszonyt folytat egy ügyvédnővel. A rendőrség letartóztatja Meryemet, aki továbbra is azt állítja, hogy ő vezetett, és nem érti, minek ekkora felhajtás egy hordó miatt. Savas eközben bosszút esküszik szerelme gyilkosa ellen. Barátja, és fogadott testvére, Güclü mindenben a segítségére van.

2021.07.20., Kedd 16:40 - 3. rész

Yurdal arra kéri Rizát, intézze el, hogy Meryem a legszigorúbb büntetést kapja, így próbál kedveskedni Savasnak, remélve, hogy utána irányítani tudja. Meryem csak a rendőrségen értesül arról, hogy egy terhes nőt is elgázoltak, mert Oktay nem engedte kiszállni a kocsiból. Oktay kijárja, hogy ő kapja Meryem ügyét, és azt állítja, pár hónapra börtönbe kerül majd. Meryem úgy véli, pár hónap nem nagy ár azért, hogy szerelmének ne legyenek problémái ügyészként az ittas vezetés és gázolás miatt.

2021.07.21., Szerda 16:40 - 4. rész

Yurdal megvesztegeti Oktayt, hogy a legsúlyosabb büntetést kérje a lányra, cserébe jól fizető munkát ajánl a cégénél. Oktay 8 év fegyházbüntetést kér Meryemre, aki alig hisz a fülének. Feltűnik neki, hogy apja nem vett részt a tárgyaláson, de senki nem közli vele, hogy szívroham miatt kórházban ápolják. Meryemet átszállítják a börtönbe, ahol nincs könnyű dolga, mert egyik cellatársa, Selma esküszik, hogy megkeseríti az életét, amiért halálra gázolt egy terhes asszonyt.

2021.07.22., Csütörtök 16:40 - 5. rész

Güclü próbál Burcu nyomozó közelébe férkőzni, hogy megkapja a biztonsági kamerák felvételeit, amikből esetleg kiderülhet, hogy került Sevinc az országútra éjjel. Oktay ráveszi szeretőjét, Belizt, hogy ő képviselje Meryemet a továbbiakban. Selma valóban mindent elkövet, hogy megkeserítse Meryem életét. Egy pengét akar elrejteni a matraca alá, de végül nem teszi, mert Meryem megvédi őt két támadójától. Ám a penge mégis odakerül, és az őrök magánzárkába viszik Meryemet.

2021.07.23., Péntek 16:40 - 6. rész

Derin meg akarja szerezni a biztonsági kamera felvételét Sevinc munkahelyéről, mert a felvételen látszik, hogy az ő autójába ült be a lány a halála előtt. Némi pénz fejében ez sikerül is neki, ezzel megelőzi Gücüt, aki szintén a felvételre pályázik. Meryem a börtönben nagyon szenved, de akad egy pártfogója. Elif felháborodik azon, hogy Nurten, Oktay anyja mindent elszállíttat a pékségből, ami mozdítható. Arif azzal fenyegeti Oktayt, hogy mindent elmond Turannak a balesetről. Oktay megpróbálja megölni.