Meryem 7-11. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 7-11. rész tartalma

 

2021.07.26., Hétfő 16:40 - 7. rész

Beliz féltékenykedik Meryemre, és mivel dühös Oktayra, felhívja Savast, és elmondja neki, hogy Meryemet kiengedték a börtönből. Savas éktelen haragra gerjed, és elindul megkeresni menyasszonya gyilkosát. Meryemet a pékségben találja, ahol közli vele, hogy ez a hely már az övé. Meryem hiába kérleli, felgyújtja az épületet. Meryem visszamegy a lángok közé egy kanáriért. Savas bemegy érte, és megmenti az életét, de közben megsérül.

2021.07.27., Kedd 16:40 - 8. rész

A kórházban Oktay mindenáron rá akarja venni Meryemet, hogy tegyen feljelentést Savas ellen, hogy lecsukathassa, de Meryem nem írja alá, noha akkor még azt hiszi, Oktay hozta ki az égő épületből, és az ügyész ezt továbbra is el akarja hitetni vele. Meryem megkéri Burcu nyomozót, hogy adja zálogba a nyakláncát, hogy a kórházi számlát kifizethesse. Burcu titokban inkább a saját pénzéből ad a számlára, nehogy elússzon Meryem nyaklánca. Savas elrabolja Meryemet a kórházból.

2021.07.28., Szerda 16:40 - 9. rész

Burcu nyomozó Güclüvel Savasék nyomában van, de ő egérutat nyer, és nyomát veszítik. Oktay felkeresi Derint, és együtt rájönnek, hogy Savas az anyjától örökölt erdei házba vihette Meryemet. Oktay még a rendőrség előtt oda akar érni, ezért Derinnel tart, aki tudja, hol van a ház. Savas hiába faggatja Meryemet, nem árulja el, hogy ki ült a volánnál aznap este. Miközben Meryem szökni próbál, Savas elájul az égő épületben szerzett sérülése miatt, és Meryem nem hagyja magára az eszméletlen fiút. Oktay ismét tombol a dühtől.

2021.07.29., Csütörtök 16:40 - 10. rész

Meryem rájön, hogy nem Oktay mentette ki az égő épületből. Burcu furcsállja, hogy az ügyész előbb ért a házhoz, de hiába keresi Meryemet, nem találja, mert Oktay még időben elvitte. Megtalálja viszont Meryem kendőjét, így biztos benne, hogy a lány ott járt. Derin azt hazudja Savasnak, hogy eszméletlenül talált rá, és Meryem már nem volt ott. De Savas emlékszik arra, hogy Meryem borogatta a homlokát. Tülin tippeket ad Derinnek, hogyan édesgesse magához Savast.

2021.07.30., Péntek 16:40 - 11. rész

Meryem vallomást tesz Burcunak, de nem mond terhelőt Savasra és Güclüre nézve. Ertan minden lépéséről beszámol az ügyésznek. Güclüt kiengedik a börtönből, mert Meryem nem tett feljelentést. Meryem rájön, hogy valaki elvitte a drága gépeket a pékségből, míg ő börtönben volt. Mivel nincs hová mennie, felkeresi Belizt, aki felajánlja, hogy aludjon a vendégszobában. Meryem munkát keres, de mivel priusza van, senki nem veszi fel.