Isztambuli menyasszony 2. évad, 94-98. rész tartalma

Isztambuli menyasszony 2. évad, 94-98. rész tartalma

 

 

2021.07.12., Hétfő 18:45 - 2. évad, 94. rész

Miután Esra szakít Fikrettel, a férfi nagyon csalódott. Ada belázasodik, és úgy tűnik, csillapíthatatlan. Esma megtörik, miután látja, hogy Faruk és Süreyya tényleg el akarnak költözni a villából, ezért mindent hátrahagyva elutazik Garippal. Senem segíteni szeretne Dilarának és Süreyyának a békülésben, ám a jó szándéka visszafelé sül el. Faruk és Murat szervezkedik, és felkeresik Ademet, hogy megmutassák, elfogadják a Boran család tagjaként. Reyhan közben megszökik a pszichiátriáról.

2021.07.13., Kedd 18:45 - 2. évad, 95. rész

Süreyya végtelenül szomorú Dilara miatt. Esma és Garip együtt töltik az éjszakát a szállodában, az idős asszony eléggé zavarban is van. Adát kórházba viszik, Ipek szól Fikretnek is. Az orvosnak nincsenek jó hírei a babával kapcsolatban. Fikret és Ipek Adával együtt térnek vissza a villába. Osman elmondja Süreyyának, hogy külföldre megy dolgozni, Burcunak pedig azt is, hogy Irakba. Mind a két nő megdöbben, főleg Süreyya, akit meglep, hogy még Faruk sem tud az öccse terveiről.

2021.07.14., Szerda 18:45 - 2. évad, 96. rész

Esma a hazatérése után megpróbálja talpra állítani a családot. Arra kéri Fikretet, maradjon a felesége és a lánya mellett. Süreyya és Ipek között megtörik a jég, az előbbi próbálja vigasztalni az elkeseredett sógornőjét. Előkerül Reyhan, de miután látja a fia elhidegülését, újra elmenekül. Senem és Akif a férfi ötletére szülés előkészítő tanfolyamra mennek, ahol nemcsak ők, hanem a többiek is jól szórakoznak.

2021.07.15., Csütörtök 18:45 - 2. évad, 97. rész

Süreyya sejti, hogy valami nincs rendben Osman és a férje között, hiszen miután Faruk megtudja, hogy öccse Irakba készül, nem tesz semmit. Faruk kérdőre vonja az anyját, hogy mióta tud Osman érzelmeiről. Dilara megpróbálja Süreyya nélkül is élvezni az életet, de önmagát nem csaphatja be. Emir nagyon örül Cannak, aki a villában látogatja meg. Ipek és Fikret együtt próbálják meg feldolgozni Ada betegségét. Reyhan a szökés után hazamegy, és megkeresi a fegyverét.

2021.07.16., Péntek 18:45 - 2. évad, 98. rész

Süreyya és Dilara kibékülnek, ebben azért segít a két férj is. Adem az anyját keresi, de az asszonyt mintha a föld nyelte volna el. Ipek és Fikret nem kapnak jó híreket, az orvos szerint hosszú kezelés vár Adára, és nem biztos, hogy sikeres lesz. Süreyyát felkeresi egy régi barátnője, hogy megkérje, csatlakozzon a zenekarához legalább egy fellépés erejéig. Faruknak hosszúra nyúlik az este az irodában. Hamarosan azonban látogatókat kap; míg Süreyyának örül, Reyhan kezében a fegyverrel néz szembe a férfival. Váratlanul Adem is betoppan...