Nehir - A szerelem arcai 1. évad, 1-5. rész tartalma

Nehir - A szerelem arcai 1. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2021.09.06., Hétfő 20:00 - 1. évad, 1. rész

Nehir, a szomorú sorsú, árvaként felnőtt lány igen érdekes munkát végez: pénzt csal ki gazdag férfiak zsebéből, melyhez bajtársai is akadnak. Nehir megismerkedik egy titokzatos férfivel, Nazimmal az interneten, akivel egyre szimpatikusabbak egymásnak. Nehir úgy dönt, elküldi a férfinek a fotóját, Nazim viszont nem meri felfedni önmagát az arcán lévő sebhely miatt.

2021.09.07., Kedd 20:00 - 1. évad, 2. rész

Nehir fel akar hagyni eddigi csaló életével, amikor megtudja, életveszélyes állapotba került az a férfi, akit a legutóbb átvertek. Szó nélkül összepakol és elutazik, hogy találkozzon Nazimmal. Nazim nem érti, miért akar ilyen gyorsan találkozni vele a lány, nem is meri felvállalni magát: egy új kollégája, Tarik nevén mutatkozik be.

2021.09.08., Szerda 20:00 - 1. évad, 3. rész

Nazim megkéri Tarikot, játsza el őt Nehir előtt, ugyanis hazudott a lánynak és nem meri felvállalni személyazonosságát. Tarik belemegy a játékba, aminek felettébb örülni kezd, amikor meglátja Nehirt. Nazim kezd egyre féltékenyebb lenni, mert Tarik nem veszi figyelembe a kéréseit.

2021.09.09., Csütörtök 20:00 - 1. évad, 4. rész

Nehir találkozni szeretne annál a vízesésnél Nazimmal, amelyről korábban oly sokat beszélgettek üzenetben. Nazim Tarik segítségét kéri ismét, hiába bontották fel az egyezségüket. A két férfi búcsú ajándékot vesz Nehirnek. Tarik hazudik Nazimnak azzal kapcsolatban, mennyire tetszett a lánynak az ajándék.

2021.09.10., Péntek 20:00 - 1. évad, 5. rész

Nehir és Tarik ellátogatnak a vízeséshez, ahol a férfi zavarba ejtő kérdéseket tesz fel a lánynak. Nazim ide is követi őket. Óriási vihar tör ki, ami miatt Nehir megkéri Tarikot, maradjon vele a házban éjszakára. Nazim dührohamot kap és összetűzésbe keveredik Tarikkal, amikor is Nehir megjelenik...