Éjjel-nappal Budapest 2100-2104. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 2100-2104. rész tartalma

 

 

2021.09.06., Hétfő 21:30 - 2100. rész

Evelinnek és Rolandnak is sürgősen el kell utazniuk, ezért úgy döntenek, hogy a távollétükben Bencére bízzák a T.É.R. vezetését. Bence aggódik, hogy nem fog menni, hisz mostanában egyre többet tetovál. A lakótársai hatására végül mégis belemegy és elvállalja a feladatot.

Norbi és barátai végigbulizzák a hétvégét a leendő albérletükben, ahonnan a váratlanul megjelenő főbérlő egyből ki is dobja őket. Norbi természetesen nem hagyja, hogy Ricsi hajlék nélkül maradjon, és Joe tiltása ellenére elhatározza, hogy becsempészi a haverját az albérletbe.

Karesz és Milán szerencsésen tetten értek egy betörőt a büfékocsinál, de közben rádöbbennek, hogy elég rossz kondícióban vannak. A fitnesz termi edzést nagyon rosszul bírják, így inkább az étkezésük megreformálása mellett döntenek. Azonban ezt az akadályt is nehezen veszik.

2021.09.07., Kedd 21:30 - 2101. rész

Bence gyötrődik, fel akarja adni a T.É.R ideiglenes vezetését, és ezen Mesivel csúnyán összevesznek. Miután egy vészhelyzetet mégis sikeresen elhárít, Bence egyre inkább élvezi a vezetéssel járó feladatokat.

Tekla panaszkodni kezd Tamarának, hogy magányosnak érzi magát és Zente nevelésében is teljesen magára maradt. Tami felajánlja, hogy vigyázzanak együtt a kicsire. A tökéletes napot azonban beárnyékolja, amikor megpillantják Márkot, aki egy ismeretlen nővel önfeledten kávézik.

Joe kiakad, amikor az albérletben belefut Ricsibe, annak ellenére, hogy megtiltotta, hogy a srác náluk éjszakázzon. Joe kirakja a srác szűrét, és Norbiékat is kiosztja. A srácok nem járnak sikerrel, amikor meg akarják győzni a főbérlőt, hogy ők a tökéletes lakók. A nemleges válasz után Kornél úgy dönt bosszút áll, és Livivel összemocskolják a lakást. Ezalatt Norbi és Ricsi lenyűgözi Joe-t a műhelyben, aki végül úgy dönt, hogy szól pár jó szót az érdekükben a főbérlő barátjánál.

2021.09.08., Szerda 21:30 - 2102. rész

Adrán bevállal egy születésnapi rendezvényt a T.É.R.-ben, Bence felhúzza magát, amiért a háta mögött szervezkedik. Mielőtt összecsapnának a hullámok a fejük felett, Bence elfogadja Mesi segítségét. Eközben Adriánnak az az érzése támad, hogy Mesi át akarja venni az irányítást a T.É.R.-ben.

Bellát megszólítja a főnöke barátja a munkahelyén, hogy szívesen felkarolná a lányt. Milán meghallja a beszélgetést, és nehezen tudja magában tartani ellenérzését. A megbeszélt találkozón Bella számára világossá válik, hogy a nevét és a stílusát is meg akarják változtatni, ezért gondolkodási időt kér.

Joe tisztázza a szabályokat a fiatalokkal az új albérlet kapcsán. Norbi bevallja, hogy Bécy kirúgta a klubból és emiatt nincs bevétele. Mikor Joe motorja nem indul, Norbi és Ricsi segít neki, ezek után Joe beajánlja Norbit a műhelybe.

2021.09.09., Csütörtök 21:30 - 2103. rész

Joe meg akarja tudni, hogy hol van Márk, de Tekla nem hajlandó segíteni. Később Barna és a motoros haverjai segítségét kéri. Joe reméli, hogy talál Márk ellen valamilyen terhelő bizonyítékot és újra rács mögé kerül. Este kap egy infót Barnától, így Joe úgy dönt, hogy titokban Márk nyomába ered.

Kornél megdöbben, amikor Toni a közös programjuk helyett Danival tanul. Danit mindeközben megfenyegeti a két bűnöző haverja, és követelik tőle, hogy adja vissza a pénzüket. Toni felbukkanása menti ki Danit a veszélyes helyzetből. Ezután Toni Dani együtt tölti az estét Toniéknál, és a lány teljesen elfelejtkezik Kornélról, de a srác váratlanul beállít.

Mesi túlvezérelt viselkedése senkinek sem tetszik a T.É.R.-ben, már Bence is látja, hogy ez nem mehet így tovább. Mesi összeveszik Bécyvel a klubban, azt sem bánná, ha kirúgnák, mert jobban tetszik neki a TÉR-ben a munka. Bence segíteni szeretne a lánynak, de nem mindenáron.

2021.09.10., Péntek 21:30 - 2104. rész

Kornél meg akarja tiltani Toninak, hogy találkozzon Danival, mire a lány faképnél hagyja. Végül Kornél romantikus kibékülést kezdeményez, de Toninak elege lesz, amikor már megint félbemarad a szex.

Barbi felfedezi, hogy Joe nem jött haza, ezért aggódni kezd. Kifaggatja a fiúkat, ekkor Gábor bevallja, hogy Barnával készültek valamire és Barbi amikor azt is megtudja, hogy Joe egyedül indult Márk után, teljesen kétségbe esik.

Mesi már arról ábrándozik, hogy Bencével együtt vezetik a bárt, ezért fel akar mondani a Bécy klubban.

Bence ezt még pont meg tudja akadályozni, de ezzel megbántja Mesit. Később Karola beszél a lány fejével, és pórbálja lehiggasztani.