A del Monte örökösök 1-5. rész tartalma

A del Monte örökösök 1-5. rész tartalma

 

2021.09.06., Hétfő 13:10 - 1. rész

Paula megérkezik

Juan megkéri Julieta kezét, aki mindenki nagy örömére boldogan mond igent. A del Monte családba érkezik egy hölgy, aki állítása szerint a fiúk testvére, mert az apjuk szeretőt tartott, így az örökségből neki is kapnia kell. A testvérek nem fogadják jól a hírt, de próbálnak kompromisszumot kötni...

2021.09.07., Kedd 13:30 - 2. rész

Veszélyes lecke

Juant rajta kapják, ahogy éppen csókolózik a hirtelen előkerült lánnyal. Pedro nem adja fel és vágyakozik testére barátnője után. Beatriz bevallja az igazságot a gyermekéről Josenak. Juant kellemetlen szituációban találja leendő felesége.

2021.09.08., Szerda 13:30 - 3. rész

Eltitkolt igazságok

Guadalupe meghall egy beszélgetést, melyben a családjáról van szó, így faggatni kezdi édesapját. Sofia és Miguel ismét találkoznak és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Consuelo hazudik édesanyjának, hogy ne kerüljön bajba, ezáltal pedig a testvérével is összeveszik. Paula szövetségest keres magának.

2021.09.09., Csütörtök 13:30 - 4. rész

Szenvedélyes játékok

Paula próbálja meggyőzni Pedrot, hogy legyen a szövetségese. Julieta gyanakodni kezd, hogy leendő férje vonzódik az állítólagos féltestvéréhez. Miguel majdnem lebukik Rosa előtt, de barátja falaz neki. Juan és Paula ismét közel kerülnek egymáshoz és a férfi megkéri menyasszonyát, hogy halasszák el az esküvőt.

2021.09.10., Péntek 13:30 - 5. rész

Vegyes érzelmek

Beatriz elviszi az apasági tesztet Jose házához, ahol megmutatja neki, de az igazság ellenére is elutasítja a lányt. Paula egy irodát építtet magának, amit senki nem néz jó szemmel. Pedro vigasztalás közben megcsókolja Julietat, később pedig a lány kórházba kerül.