Meryem 50-54. rész tartalma

ˆhirdetés

Meryem 50-54. rész tartalma

 

2021.09.06., Hétfő 15:25 - 50. rész

Oktay hamisan vádolja Güclüt Mahmut meggyilkolásával, miközben az ő parancsára dobta ki Cengiz a kórház ablakán a sérült férfit. A rejtélyes telefonáló egy magánbank széfjéhez küldi Berket, azt állítva, hogy ott perdöntő bizonyítékokat talál. Oktay leüti a bankból távozó Berket, hogy megszerezze a széf tartalmát, de megjelenik Beliz, és az események új fordulatot vesznek.

2021.09.07., Kedd 15:25 - 51. rész

Derin egyre növekvő gyűlölettel figyeli Savas és Meryem kibontakozó szerelmét. Meryem érzi, hogya hallgatása, amivel védelmezi Sevinc gyilkosát, örökre Savas és közte fog állni, ezért nem lehetnek egymáséi. Derin elmeséli Oktaynak, hogy látta Meryemet Savassal csókolózni. Az ügyész gyilkos haragra gerjed. Beliz és Berk megnézik a széfben talált videót, melyen apjuk, Kemal, esetlegesen bekövetkező haláláért Yurdal Sargünt és Tekin Berkert vádolja.

2021.09.08., Szerda 15:25 - 52. rész

Meryem azt hiszi, Oktay akarta meggyilkolni azzal, hogy az alsó szintre beosonva bekapcsolta a gázkészüléket. Yurdal és Tekin elindulnak a széfhez. Oktay megbízza Ertant, hogy szerezzen egy embert, aki éjjel-nappal figyeli Meryemet. Güclü megtudja, hogy valaki meg akarta ölni Meryemet. Savas úgy véli, valaki figyeli Meryem minden lépését, és ezt az embert kell megtalálniuk.

2021.09.09., Csütörtök 15:25 - 53. rész

Caser segítségével megtalálják a megfigyelőt, aki Meryem minden lépéséről tájékoztatja Oktayt. Savas úgy dönt, kiugrasztja a nyulat a bokorból, és Meryem hálószobájának erkélyén mutatkozik, hogy a fotó eljusson Oktayhoz. Meryem inkább lemond a szerelméről, mert tudja, mire képes Oktay, és félti Savas életét.

2021.09.10., Péntek 15:25 - 54. rész

Oktay őrjöngve megjelenik Meryemnél, miután a megfigyelő átküldte neki a képet Savasról, és ezzel besétál Savas csapdájába. Meryem nem akarja, hogy Savas is Oktay áldozatává váljon. Oktay felkeresi Belizt, aki azt tanácsolja, hagyja békén Savast és Meryemet, lépjen túl a dolgon, mert a lány addig őrzi csak a titkát, míg nem bántja Savast. Meryem úgy dönt, a titok már sok ember életét tönkretette, videóra veszi vallomását az igazságról.