Szerelem van a levegőben 11-15. rész tartalma

ˆhirdetés

Szerelem van a levegőben 11-15. rész tartalma

 

 

2021.09.06., Hétfő 16:40 - 11. rész

Ayfer megpróbálja rávenni Edát, hogy hívja fel a nagymamáját, és kérjen pénzt az egyetemre, de Eda nem hajlandó erre. Selinnek az az ötlete támad, hogy Ferit dolgozhatna tanácsadóként a holdingnál, és ebbe Alptekin is belemegy, hogy idegesítse Serkant. Eda átmegy Serkanhoz, mert azt hiszi, megtanítja úszni, de ehelyett Serkan felfogad valakit. Eda dühében flörtölni kezd az oktatóval, hogy féltékennyé tegye Serkant, és ez sikerül is.

2021.09.07., Kedd 16:40 - 12. rész

Eda megkéri Fifit és Melót, hogy hozzanak el pár holmit tőle, amelyeket elhelyezne Serkan házában, hogy Selinnek úgy tűnjön, Eda tényleg ott lakik. Engin elmegy sétálni Cerennel, aki megpróbálja kikérdezni Selinről. Engin észreveszi, és elmondja neki, hogy nem kell titokban kérdezősködnie, ő szívesen elmond mindent. Amíg Serkan dolgozik, Eda felajánlja, hogy elkészíti a tájtervezést. Serkannak eleinte nem tetszik, amit Eda rajzol...

2021.09.08., Szerda 16:40 - 13. rész

Kaan csúnyán kihasználja Melo rajongását, és a bizalmába férkőzve megpróbál minél többet megtudni Eda és Serkan kapcsolatáról. Eda és Serkan ismét kellemetlen helyzetbe kerül a vacsoravendégek: Ayfer, Aydan, Selin és Ferit előtt; a botrány végül akkor robban ki, amikor Selin közli, hogy Ferit a holdingnál tanácsadó lett, emellett Selin véletlenül megtalálja a széttépett eljegyzési szerződés egy darabját, amit később Ferit viccből lefotóz és átküld Kaannak.

2021.09.09., Csütörtök 16:40 - 14. rész

Ferit azzal vádolja Selint, hogy a vacsoránál láthatóan féltékeny volt Edára; a lány kikéri magának a vádakat, Pirilnek azonban mégis megvallja, hogy összezavarodott az érzelmeit illetően. Kaan megígéri egy újságírónőnek, hogy kompromittáló fotót kap tőle a Bolat családról cserébe azért, ha egy bizonyos, általa mondott időpontban publikálja. Piril és Engin közelebb kerülnek egymáshoz Antalyában.

2021.09.10., Péntek 16:40 - 15. rész

Sevil és Birol kibékül, ezért hajlandók aláírni a szerződést. Kaan Ferittől megtudja, hogy mikor lesz a díjátadó ünnepség. Serkan és Eda együtt nézi a hullócsillagokat egész éjjel. Másnap reggel Piril ideges, mert nem éri el Serkant, és attól tart, el fog késni a díjátadó ünnepségről. Ám Serkan és Eda még időben visszaérnek, és Serkan megkéri Edát, hogy az ünnepség után foglalja le Feritet, hogy ő beszélhessen Selinnel.