Isztambuli menyasszony 3. évad, 9-13. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 9-13. rész tartalma

 

 

2021.09.13., Hétfő 18:45 - 3. évad, 9. rész

Miután Adem visszavonja a feljelentést, Farukot szabadon engedik. A férfi azonban teljesen kivetkőzik önmagából, amit Süreyya is nehezen visel. Dilara hajlandó leülni Ademmel, a beszélgetés azonban nagyon szomorúan végződik. Kiymet felkeresi Ülfetet. Süreyya úgy érzi, hogy elveszítette önmagát, az életét és az élete feletti irányítást. Esma attól fél, hogy Osman is baja kerül Dilara miatt.

2021.09.14., Kedd 18:45 - 3. évad, 10. rész

Adem hosszú idő után felkeresi Idilt, a doktornő pedig ismét szembesíti a hibáival. Günes egy interjú során szembesül a múltjával, amit eddig sikeresen elrejtett mindenki elől. A nő kiborul, ráadásul az étteremben ismét összefut Ademmel. A két sérült ember egy vacsora erejéig egy asztalhoz kerül. Dilara őrlődik, közben Osmannál húzza meg magát. Süreyya sincs jobban, szeretne kiutat találni, és egy kis odafigyelést kapni, de Faruk ezt észre sem veszi.

2021.09.15., Szerda 18:45 - 3. évad, 11. rész

Halim egy munkával bízza meg Fikretet, cserébe felajánlja a terhelő bizonyítékokat Adem ellen. Ülfet ügyvédje tanácsára felfüggeszti a föld eladását. Dilara úgy dönt, elveteti a babát, amikor pedig erre Osman is rájön, a nő után rohan. A bursai asszonyok felkeresik Esmát, és látszólagos együttérzésük mögött rosszindulatú kíváncsiság húzódik. Esma ezért Ülfethez megy, aki azzal gyanúsítja meg, hogy valójában nem Fevzi Faruk apja. Ezt a beszélgetést Fikret is meghallja

2021.09.16., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 12. rész

Fikret elvállalja a munkát, amire Halim kéri, így este a férfi lakására megy. Ott azonban váratlanul rátörnek. Esma kétségbeesetten keresi a lehetőséget, hogy megszabaduljon a kilátástalan helyzetből. Süreyya elmondja a munkalehetőséget Faruknak, a férfi pedig beleegyezik. Bár a nő örül a férje döntésének, meglepő módon mégsem érzi jobban magát. Ipek, Süreyya és Faruk vacsorázni mennek Okannal, ahonnan csak Fikret hiányzik.

2021.09.17., Péntek 18:45 - 3. évad, 13. rész

Fikret megmenekül Halim lakásából, az üzleti vacsorára azonban nem megy el. Ipek viszont elemében van, és sziporkázik. Még Süreyya is más szemmel kezdi látni a sógornőjét. Ülfet megjelenik Garip lakásán, a férfi pedig udvariasságból meghívja vacsorázni, ekkor csenget be Esma... Adem újból találkozik Günessel, és kimenti a nőt egy kínos helyzetből. Osman féltő gondoskodással veszi körbe a várandós Dilarát. Fikret nem bírja tovább, és elmondja a titkot, amit hallott, Ipeknek