Sorsok útvesztője 396-399. rész tartalma

Sorsok útvesztője 396-399. rész tartalma

 

2021.08.16., Hétfő 14:15 - 396. rész

Zeynep rátámad Zuhalra, azzal vádolva, hogy ő tüntette el a lemezt. Efsun magára marad a boltban, és mindenkit elutasít maga körül. Volkan megtudja az igazságot a nővére és Zeynep tervéről, és elmondja Efsunnak, hogy a felvételek már nincsenek a lánynál. Orkun nővére beköltözik Ganimet házába és mindenki előtt megalázza. Az Atahan villa előtt egy borzalmas csomagot hagynak; a csatolt üzenet arra enged következtetni, hogy Mügével történt valami.

2021.08.17., Kedd 14:15 - 397. rész

Ganimet elkeseredésében felgyújtja a házát, nehogy másé legyen. Volkan és Orkun összeszólalkozik, amikor észreveszik a tűzet és berontanak. Volkan egyetlen DVD-t ment meg, az összes másolat elég a tűzben. Kérdőre vonja Zeynepet, a vita hevében viszont a lány megsérül. A helyszínre érkező Arda már csak a véres nyomokat találja meg, a rendőrség pedig őt, így letartóztatják. Kenan megfenyegeti Asimot, hogy amennyiben nem teszi azt, amit kér, Müge fogja bánni.

2021.08.18., Szerda 14:15 - 398. rész

Ha Figen szeretne Mehmet Emír felesége lenni, akkor el kell válnia az előző férjétől. Ezt a tényt azonban mindenki elől elhallgatja, de Kenan rájön és megzsarolja a nőt. Efsun rájön, hogy Zeynep elrablása mögött Volkan áll, így nem kell sok idő, hogy rátaláljon a lányra. A frissen elvált Efsun pedig gondoskodik arról, hogy senki ne találhassa meg a lemezt, ezzel pedig semmi nem állhat útjába annak, hogy ismét boldog pár legyenek Ardával.

2021.08.19., Csütörtök 14:15 - 399. rész

Kenan Asimot is megzsarolja, és Müge életéért cserébe egy másik életet követel, Efsunét. Ganimet és Szultan úgy döntenek, hogy mindenki jobban jár, ha elköltöznek Isztambulból. Zeynep kétségbeesik ettől az ötlettől, és Orkun segítségét kéri. Efsunra időnkét rosszullétek törnek, maga sem érti, így orvoshoz fordul. A doktor pedig olyan hírt közöl vele, amire a nő egyáltalán nem számított.