Zoo 57-61. rész tartalma

ˆhirdetés

Zoo 57-61. rész tartalma

 

 

2021.08.09., Hétfő 15:05 - 57. rész

Maros idegei pattanásig feszültek az elmúlt hetek eseményeinek hatására, még Majkával is gorombáskodik. A megrémült fiatalasszony Nelkát elküldi a nagymamájához, hogy legyen lehetősége rendezni férjével a dolgokat. Peter felkéri Filadelfit, hogy segítsen neki a nyomozásba, de a férfi korára való tekintettel nem vállalja. Ebben a helyzetbe toppan be Jonas az állatkertbe, hogy felajánlja segítségét. Peter azonnal elfogadja és beavatja a tervébe. Valaki egy nőstény selyemmajmot hogy a portán, megőrzésre. Luciát teljesen kiborítják Risko barátai, akik nem mennek el a lakásból még Risko kérésére sem. Lucia egy Denisától tanult trükköt vet be, ami nagyon hatásosnak bizonyul. Magda megunja a semmittevést és Josef kiszolgálását, inkább munkát vállal.

2021.08.10., Kedd 15:05 - 58. rész

Majka kidobja Marost a lakásból, miután férje nem őszinte hozzá. Jonas először volt főnökénél, Kowalskinál keres munkát, de a rendőrezredes elutasítja. Nem sokkal utána felhívja Maros főnöke, és munkát ajánl neki. Jonas nem is sejti, hogy csapdába csalják. Dominika befejezi a dolgozatát, ami eltűnik az asztaláról. Magda elvállalja Alena volt férjének rehabilitációját, ami kiborítja a férjét, Josefet. Mirot teljesen leköti a nyomozás, még Ludkával sem foglalkozik, aki a válás miatt ellátogat hozzájuk. Jonas-szal találkozót beszél meg a pályaudvaron, ahol súlyos baleset történik

2021.08.11., Szerda 15:05 - 59. rész

Az egész család Miro miatt izgul, Ludka azt hiszi, a válás miatt lett öngyilkos volt férje. Annál nagyobb az öröm, mikor Miro sértetlenül előkerül. Jonas a gyilkossági kísérlet áldozata, aki hihetetlen szerencsével, súlyos sérülésekkel ugyan, de túl élte a gázolást. Magda Sveto kezelése közben a férfi lelkét is próbálja gyógyítani, ráadásul Jozefet is féltékennyé teszi. Peternek lelkiismeret furdalása van Jonas miatt, és nem áll le a nyomozással. Még Kowalskit is megfenyegeti, nem törődve a következményekkel. Maros kénytelen mindent bevallani a feleségének, ami csak ront a helyzetén

2021.08.12., Csütörtök 15:05 - 60. rész

Zdeno, az állatkert orvosa - miután elolvasta - szeretne bekerülni Dominika cikkének szerzői közé. Peter és Miro tovább nyomoznak, bizonyítékot keresve Kowalski ellen. Nem eredménytelenül, Peter a vadászok segítségével érdekes nyomra bukkan. Dominika félti szerelmét, ezért megkéri édesapját, segítsen nyomára jutni a titokzatos Mach-nak, akit senki sem ismer.

2021.08.13., Péntek 15:05 - 61. rész

Risko megbántódik, hogy nem építheti fel az állatfarmját otthon, ezért az Állatkertbe akar beköltözni a majmokkal. Jozef továbbra is féltékeny a feleségére, ezért szórakoztató programot szervez Magdának. Miro felveszi a kapcsolatot volt társával, akitől értékes információt szerez Kowalskiról, amiből egy újságcikk is születik. A nyomozó ezzel nagy bajba kerül. Danka verekszik az iskolában, amiért szobafogságot kap. Ám ennek ellenére nagymamája elviszi a sportversenyre, amit a kislány megnyer. Az egész család nagyon büszke rá. Sveto segédkezik egy ellésnél, ezért ő adhat nevet az újszülött állatnak. Ezzel a család megint közelebb kerül egymáshoz.