Isztambuli menyasszony 3. évad, 14-18. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 3. évad, 14-18. rész tartalma

 

 

2021.09.20., Hétfő 18:45 - 3. évad, 14. rész

Ipek nem bír magával, és úgy dönt, hogy kideríti az igazságot Farukról és Garipról. Akif követi Fikretet, aki Halim hajójára megy. Amikor a férfi értesíti Farukot erről, a férfi a helyszínre siet. Azonban arra, amit ott talál, nem számít. Halim halott, Fikret pedig önkívületi állapotban van. A fiatalabbik Boran fiú pedig elszólja magát Garippal kapcsolatban. Süreyya felkeresi Ülfetet, aki boldogan veszi tudomásul a nő látogatását. Garip megpróbálja jobb belátásra bírni Esmát.

2021.09.21., Kedd 18:45 - 3. évad, 15. rész

Faruk nem tér magához attól, amit Fikrettől hallott. Süreyya órákon át keresi a férjét, és Senem segítségével megtudja, hogy Faruk és Fikret hol jártak. Amikor rátalál a férjére, Faruk elmondja, lehetséges, hogy Garip az apja. Dilara és Adem válóperes tárgyalását kitűzik. Süreyya megismerkedik Günessel.

2021.09.22., Szerda 18:45 - 3. évad, 16. rész

Adem a villába hívja vacsorázni Günest. A nő pedig éjszakára is marad. Kiderül, hogy ki a felelős Halim haláláért. Ipek osztálytalálkozóra megy, ahol ott van Okan is, és a két ember jól láthatóan megérti egymást. Emir féltékeny a húgára, ennek pedig vannak jelei is a kisfiú viselkedésében.

2021.09.23., Csütörtök 18:45 - 3. évad, 17. rész

Ipek megjelenik Faruk munkahelyén, ahol a férfi megtudja, hogy Okan munkát ajánlott a sógornőjének. A nő kihasználja az alkalmat, és odaadja a DNS teszt eredményét. Dilara és Adem válóperének, és ezzel a házasságának is vége. Günes magának is nehezen ismeri be, de miután a férfival töltötte az éjszakát, várja, hogy Adem felhívja. Esma gyanakodni kezd, hogy fiai megtudtak valamit Ülfet gyanújáról.

2021.09.24., Péntek 18:45 - 3. évad, 18. rész

Esma véletlenül meghallja, hogy Faruknál egy DNS teszt eredménye van. Az idős asszony a gyerekei bizalmatlanságát látva, összeomlik és Gariphoz menekül. Úgy érzi, az élete teljesen értelmetlen volt. Eközben Fikret Ipeket vonja kérdőre, miközben a nő továbbra is úgy érzi, jól döntött. Esma eltűnik, Faruk pedig magát hibáztatja. A Boranoknál megjelenik Ülfet, aki megpróbálja megértetni a saját álláspontját is a családdal.